star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Rátót

  • 259 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 439 m²

    telek

Vételár:

139,5 millió Ft

Eladó ház Rátót

  • 259 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 439 m² telek

  • Eladó ház Rátót

  • 259m²


Ár:

139 500 000 Ft

Építés éve
2001
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Ahol a rátóti csikótojás terem......itt keresi új lakóit egy impozáns, ősfás, arborétumszerű kertes családi birtok!

Rátót község az osztrák határtól 10 km-re, a Rába folyó bal partján, az Őrség lábánál található. Határait délről a Lahn-patak mossa, északról a 8-as főút övezi.

Ebben a kis kedves településen keresi új lakóit ez a 2001-ben épült ingatlan. A telek mérete 3.439 m², amely akár megosztható. a parkosított kert teljes területén automata öntözőberendezéssel megoldott a locsolás, melyhez a víz (iható minőségű) saját, fúrt kútról biztosított, a füvet robotfűnyíró nyírja. A telket tömör kerítés védi, automata kovácsoltvas kapukkal. A kertet egy 35 m²-es fűthető pagoda és egy szökőkút díszíti. Itt található még egy ásott kút is.

Az épület klimatizált, a fűtés gázkazánnal és 2 kandallóval van megoldva. A villamos hálózat 3 x 32 A.
A villamos áram kimaradását egy 7,5 kW diesel aggregátorral kerülik el, amely az ingatlan teljes villamos szükségletét fedezi.

A lakóingatlan mérete: 185 nm.
Helyiségei:
- nappali (52,75 nm)/ eredetileg a konyha is itt volt
- télikert (beépített fedett terasz/ 16,58 nm)
- szoba (13,49 nm)
- szoba ( 11,54 nm)
- szoba (15,74 nm)
- kamra
- közlekedők
- előtér
- fürdő ( kád + zuhanyzó)
- wc
- háztartási helyiség
- konyha
- tároló

- dupla garázs ( 36 nm)
- terasz (fedett bejárati előtér/ 9,8 nm)

A telken van egy másik különálló épület, közvetlenül kapcsolódik a lakóházhoz melynek mérete 90 nm. Ez az épület egy teljesen egybefüggő, egy leválasztott fürdővel (tusoló + wc), és szauna előkészítéssel. Jelenleg ez irodaként funkcionál. A fűtés itt infrapanelekkel, és fa tüzelésű, samottozott sparhelttel, valamint hűtő-fűtő klímával van megoldva. Akár különálló lakásként is használható.
A fúrt kút, iható vízzel, be van vezetve az épületbe. Energetikailag is le van választva a főépületről, illetve energetikailag különálló épületnek van nyilvántartva, így a rezsicsökkentett árakba mindkét épület könnyedén belefér.

A telken 2 külön fatároló és egy szerszámos is van. Napelem szerelhető, akár szigetüzemben is lehet működtetni.

Közlekedés: a vasútállomás 150 m-re található, ahonnan óránként indul a vonat Grazba, Szentgotthárdra, Körmendre, Szombathelyre, Sopronba. A helyijáratos busz a vasútállomásról indul. Őriszentpéter 20 km. Graz 80 km jelenleg 1 óra autóval, de az S7 autópálya megépülte után kb. 45 perc lesz. 4 határátlépési lehetőség van. Az M8-as megépítésével a határ elérése maximum 8 perc.

Iskola, óvoda, posta, élelmiszerbolt a legközelebbi faluban vannak Rábagyarmaton 2,5 km távolságra, és a nagyvárosokban vannak, kb. 12 percre autóval, busszal vagy vonattal érhetők el.

További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!
Érd.: Volner Szilveszter
Tel.:+36 30 633 5085

Referencia szám: HZ087484-IN


Elhelyezkedés

Rátót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588131


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6588131

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó rátóti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 259 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 439 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 139,5 millió Ft, négyzetméter ára 538 610 Ft. Az ingatlant Volner Szilveszter referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6588131. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rátót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.