star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Réde

  • 83 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 464 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó ház Réde

  • 83 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 464 m² telek

  • Eladó ház Réde

  • 83m²


Ár:

18 000 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szeretne egy gólyacsalád szomszédságában lakni?
Takaros kis ház, reális áron !

Réde egyik csendes utcájában, de a központhoz mégis közel kínálok megvételre egy 1975-ben épült takaros kis családi házat, szép telekkel.Amit az ingatlanról fontos tudni:- tégla építésű,- a lakótér 83 m2 + műhely/tároló: 11 m2, így mindösszesen: 94 m2,- 2 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, előszoba, tároló helyiségekből áll,- tágas, világos terek,- víz, villany, csatorna van, gázcsonk a telken belül található,- egyedi fűtésű,- minden helyiség megfelelő burkolattal ellátott (metlaki, szőnyeg, járólap),- nyílászárókat tekintve 1 db ablak műanyagra lett cserélve, a többi az eredeti fa nyílászárók,- tetőszerkezete nagyon jó állapotú, stukatúros, cserépfedéssel.A telek 1464 m2 nagyságú, nagyon szép, rendezett. Első részében található egy bővizű kút, a hátsó része jelenleg füvesített. A telek nagyságából adódóan lehetőség van önellátó gazdálkodásra, de akad itt hely trambulinnak, medencének, bográcsozó helynek, mindennek, ami egy család hétvégi kikapcsolódásához szükséges. Az ingatlan jelen állapotában egy festés után azonnal költözhető, de igény szerint felújítandó . A faluban óvoda és egy 8 évfolyamos művészeti iskola is működik. Bolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, ATM, buszmegálló és az iskola is 10 perc sétával elérhető. Sok munkalehetőség van a falun belül is, de több munkásjárat közlekedik a településen át, többek közt az audis járat is. Tehát minden adott, ami a mindennapi élethez szükséges !Réde falusi CSOK-ban érintett település.A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége ? Hitelcentrumunk bankfüggetlen, díjmentes ügyintézéssel várja ügyfeleit, akár egyedi kamatkedvezménnyel, a szerződés aláírásától kiutalásig !Hívjon, mutatom ! Alkudjunk meg rá !

Referencia szám: HZ031399-IN


Elhelyezkedés

Réde


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6539286


+36 70

Ingatlannet kód: NET6539286

Az általad megtekintett eladó rédei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 464 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 216 867 Ft, ami a rédei átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6539286. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Réde ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.