star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Révfülöp

  • 260 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 620 m²

    telek

Vételár:

198 millió Ft

Eladó ház Révfülöp

  • 260 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 620 m² telek

  • Eladó ház Révfülöp

  • 260m²


Ár:

198 000 000 Ft

Építés éve
2011
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

BALATONI PARNORÁMÁS HÁZ , NAPELEMRENDSZERREL MŰKÖDIK! Állandó tartózkodásra, de akár nyaralónak is csodálatos!
Révfülöp központi részén, 800 méterre, vagyis csak pár perc sétára a Balatontól és a vasúttól eladó egy 2003-ban az Országos Tervpályázaton díjat nyert tervek alapján épült, 260 m2 lakóterületű csalái ház.
A telek 1620 m2-es, két bejárattal rendelkezik, a beépíthetőség miatt akár még egy házat lehetne rá építeni és telekkönyvileg is megosztható (eredetileg is 2 telek lett összevonva)

3 x 130 m2 az alapterület, 38-as NF Porotherm téglából épült + lélegző 3 cm-es hőszigetelő alapvakolatot kapott. A pinceszint vízbiztos teknőszigetelést kapott. A félszuterén szinten a kazánház mellett dupla garázst alakítottak ki, ahová egy 4,5 méteres szekcionált Crawford ipari garázskapu biztosítja a bejutást. A többi rész tárolásra vagy akár wellness vagy kondi helyiség kialakítására is alkalmas, hiszen fürdőszoba ezen a szinten is van és itt is minden helyiség világos, ablakos.

Az épület fűtéséről jelenleg a pinceszinten lévő vegyes kazán is tud gondoskodni, meleg víz ellátásáról pedig egy 200 literes villanybojler. 2 kéményt is építettek, az egyik saválló, igény szerint gázkazán vagy kandalló beállítására is van lehetőség. Radiátor és padlófűtés rendszer is működik, külön körön külön szivattyúval, így egymástól függetlenül is működtethető. Ennek nagy jelentősége a napelemről működő kazánnál van.
Az épületben 380 V van bevezetve, 3 fázis, ami szintenként el van osztva.

A földszinten a nagyon hangulatos nappalit és konyha-étkezőt egy télikert köti össze. A kapcsolódó íves teraszról gyönyörű a kilátás. A földszinten kialakítottak még egy hálószobát és egy szép nagy fürdőszobát is.

Az emeletre egy napfényes, átriumos lépcsőházon keresztül jutunk fel. Itt 4 db tágas, gyönyörű napfényes hálószoba és egy 16 m2-es nagy, ablakos fürdőszoba biztosítja a lakók kényelmét. Az egész épület úgy lett tájolva, hogy teljesen körbe süti a nap, ami egyrészt nagyon hangulatossá teszi, másrészt gazdaságossá a fűtést. 10-12 m3 fával kifűtik egy télen.

A telekre elektromos kapun keresztül lehet bejutni, kerítéssel teljesen körbe van kerítve, de plusz körben gyönyörű nyírt sövény biztosítja az intimitást. A kert locsolását 2 db összesen 30 m3-es esővízgyűjtő ciszternából oldják meg. A pihenőkerten kívül termő gyümölcsfák is vannak.

Saját részre építették a házat, teljes tervdokumentáció áll rendelkezésre, fotókkal dokumentált az építkezést, elektromos hálózat, stb.

Irányár: 198 Mft, tehermentes az ingatlan

Teljes körű, bankfüggetlen és díjmentes hitel ügyintézéssel, CSOK és más állami támogatású kedvezményes lehetőségekkel, ügyvédi háttérrel, földhivatali ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

KERESÜNK FIZETŐKÉPES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE ELADÓ INGATLANOKAT
(Bruttó 2 -3 % közötti sikerdíjért, értéktől és a megbízás módjától függően. Korrekt szerződés, gyors és szakszerű értékesítés)


Elhelyezkedés

Révfülöp, Káli út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6510495


+36 70

Ingatlannet kód: NET6510495

Az általad megtekintett eladó révfülöpi (Káli út) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 620 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 198 millió Ft, négyzetméter ára 761 538 Ft, ami a révfülöpi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant JOKER INGATLANOK hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6510495. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Révfülöp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.