star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Romhány

  • 115 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó ház Romhány

  • 115 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Romhány

  • 115m²


Ár:

99 900 000 Ft

Építés éve
1990
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Romhány, Nógrád megye nyugati felében fekszik, a Cserhát dombjai között. A legközelebbi város mindössze 10 km-re fekvő Rétság, míg a főváros és a megyeszékhely (Salgótarján) egyaránt kb. 70-70 km-es távolságra fekszik.

Megközelítésére, Bánktól Nógrádkövesdig húzódó 2116-os vagy Érsekvadkerttől Szátokon át idáig vezető 2117-es úton.

Itt található a romhányi csata emlékműve, melyet 1932-ben Magos (Munk) Dezső által készített obeliszk, tetején turulmadár, oldalán II. Rákóczi Ferenc és Károlyi Sándor (hadvezér) kurucz fővezér domborművű képmásai.
A településen áthalad az Országos Kéktúra.
Nyaranta a kastély udvaron tartják meg a Pick Up Drive amerikai autó és rockabilly fesztivált.
Végül, de nem utolsó sorban itt található az a Törökmogyorófa, amely kb. 25 m korona átmérőjű, 20 m magas és 250 cm törzskerületű, mely több mint 300 éves és valóban "láthatta" Rákóczit!

Ezen a szép településen kínálunk megvételre egy 115 nm-es házat, 800 nm-es telekkel.

A ház 1990-ben épült beton alapra, teljes méretében alápincézve és a tetőtér is beépítve. A födém monolit födém rendszer. Falai 44 cm-es téglából készültek. A tető anyaga fa és beton cserép fedi..
A tető 25 cm-es kőzetgyapot szigetelést kapott és a tetőtérben lévő nagy szoba belülről is szigetelve lett.

A ház fűtésére két megoldás is adatott, az egyik a gázkazán, a másik a vegyestüzelésű kazán.
A házban padlófűtés lett kialakítva.
A meleg vizet villanybojler biztosítja.

A szinten a nyílászárók 5 évvel ezelőtt, korszerű műanyag nyílászárókra lettek cserélve. Az emeleten jó minőségű, fa nyílászárók találhatók.

A ház elrendezése és helyiségei:
Pincében 2 autó számára kialakított garázs (15,5X15,5 nm), szauna, (2,8 nm), műhely 32,6 nm), tüzelőtároló (10,2 nm) és a lépcsőfeljáró a lakás szintjére, található.
Földszinten található az amerikai konyha, nappali és az étkező (51,7 nm), a kamra (4,2 nm), háztartási helyiség (7,3 nm) és a mosdó (2,9 nm) és a köztük lévő közlekedő (3,6 nm), szoba (31,2 nm) és végül az előtér (4,1 nm).
A szobából és az étkezőből egy -egy 11,6 nm-es teraszra léphetünk.

Emeleten kaptak helyet a hálók, melyek 16,15 nm és 18,8 nm-esek és még egy nagy szoba,mely 21,5 nm-es és erkélykapcsolatos. Itt található még a fürdő (9,5 nm, a gardrób helyiségek (2,5 és 4,5 nm-esek) az egyik a szülői hálóhoz, a másik a gyermek hálóhoz tartozik.

A ház tágas, világos és méreteit és elrendezését tekintve, akár kétgenerációs házként is funkcionálhat. Minden feltétel adott, ahhoz, hogy két generáció, egymás zavarása nélül, jól együtt tudjon élni itt. Ám természetesen nagycsaládosoknak is feltétlenül figyelmébe ajánlanám ezt a szép tágas, rendkívül jó elrendezésű otthont.

Ha elnyerte tetszését ez a szép tágas otthon és szeretne bővebb információt és megnézni az ingatlant, kérem keressen bizalommal, akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Romhány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6561837


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6561837

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó romhányi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 868 696 Ft, ami a romhányi átlaghoz képest 77%-kal magasabb. Az ingatlant Korda Gabriella referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561837. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Romhány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.