star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárbogárd

  • 134 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 197 m²

    telek

Vételár:

26,12 millió Ft

Eladó ház Sárbogárd

  • 134 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 197 m² telek

  • Eladó ház Sárbogárd

  • 134m²


Ár:

26 125 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Családiház panellakás áráért!Ha a városi élet zajától elvonulna, de mégis közel akar lenni mindenhez, ez a négyszobás lakás ideális választás lehet. A nyugodt környezet és a hagyományos stílus kombinációja várja Önt!Sárszentmiklós családi házas övezetében, 460 m2-es sarok telken, 200 m2 alapterületű, Négy szoba + Hall, családi ház, melléképületekkel (66 m2) eladó.Központ közeli, orvosi rendelő szemben elhelyezkedő ház a buszmegállótól, bolttól pár percre található, de iskola, óvoda, pár száz méter. Autóval, Székesfehérvártól 35 percre található. A környék rendezett, kedves szomszédok, tiszta porták.A ház két ütemben épült, az első utcafronti rész a 60-as évek elején, amelyet 1978-ban szobákkal bővítettek. Az első ütem 50 tégla terméskő falazattal, a hozzáépített rész pedig terméskő falazattal épült. A födém fagerendás, a tető héjazata cserép. Néhány éve a szobák ablak-cseréje történt. A fűtést kazán, biztosítja radiátoros hőleadással, melegvizet gázbojler szolgáltatja, illetve másodlagos fűtésként vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.Ideális választás mindenki számára, a ház kényelmes otthont biztosíthat a lakói számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. A ház felújításra szorul a leendő tulajdonos ízlése szerint, de jelenleg is jó lakhatási körülményt biztosít. A vásárláshoz a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó támogatás igénybe vehető (CSOK Plusz, Jelzáloghitel, Babaváró, Piaci hitel……)Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.
Ingyenes hitelügyintézéssel, igény szerint ügyvédi támogatással várom hívását!
+36-30-925-2391

Referencia szám: HZ049466


Elhelyezkedés

Sárbogárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629927


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629927

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó sárbogárdi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 134 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 197 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 26,12 millió Ft, négyzetméter ára 194 963 Ft, ami a sárbogárdi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kurgya György referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629927. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárbogárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.