star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárkeresztúr

  • 125 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 557 m²

    telek

Vételár:

41 millió Ft

Eladó ház Sárkeresztúr

  • 125 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 557 m² telek

  • Eladó ház Sárkeresztúr

  • 125m²


Ár:

41 000 000 Ft

Építés éve
1999
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Sárkeresztúr szélén eladó egy szép nagy, 125 nm-es családi ház. Méreteinél és elosztásánál fogva több gyerekes családnak igen kedvező.

Tégla építésű, beton födémes épület. A tetőtér beépíthető így akár két generáció is tervezheti ott az életét.

A kert azon része, amely közvetlenül a ház mögött helyezkedik el, rendezett, kisgyermekek részére kialakított homokozóval és virágos előkerttel.

A telek többi része művelésre alkalmas, pihent föld.

A házban három külön bejáratú lakószoba és egy nagy nappali teszi komfortossá az ott lakást.

A ház háta mögött felépítésre került egy 70 nm-es, jelenleg tárolóként működő tégla épület, amely átalakítható egy kisebb lakássá is.

A város lokációja kedvező, akár fiatal, akár idősebb korosztály számára. A közelben pár perce gyaloglással elérhető az iskola, óvoda, orvosi rendelő, védőnői szolgálattal.

Sportlétesítmény szolgálja a mozgás igények kielégítését. A településen fogathajtási versenyeket rendeznek, ez a lósport kedvelőinek vonzó lehet.

Természetesen mindenfajta üzlet megtalálható itt, sőt néhány méterre az ingatlantól egy nagyon kedves cukrászda árulja süteményeit és nyáron a fagylaltot.

Távolsági busszal Székesfehérvár 25 perc, Sárbogárd 15 perc, az M7-es autópálya gépkocsival szintén 15 perc.

A fentiek ismeretében ajánlom ezt az ingatlant mindenkinek, aki szereti a kényelmet, tágas otthonra vágyik nagy kerttel és szeret kertészkedni .

Ha felkeltettem érdeklődését várom jelentkezését.

Referencia szám: HZ078238


Elhelyezkedés

Sárkeresztúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6525515


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6525515

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sárkeresztúri családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 557 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 41 millió Ft, négyzetméter ára 328 000 Ft. Az ingatlant Halász Gábor referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6525515. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárkeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.