star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sármellék

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 500 m²

    telek

Vételár:

37,5 millió Ft

Eladó ház Sármellék

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 500 m² telek

  • Eladó ház Sármellék

  • 75m²


Ár:

37 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Kiemelt ajánlat az Otthon Centrum kínálatában!

Zala Vármegyében, Sármellék településen kínálom megvételre ezt a 80m2 alapterületű családi házat 2500m2 méretű összközműves belterületi telken.

Az ingatlan kőből és téglából épült, külsőleg jó állapotban van, az utcafronti ablakokat hőszigetelt nyílászárókra cserélték, a többi eredeti dupla, fából készültek.
Egy tornácról nyílik a bejárat, a házban két háló szoba, konyha, étkező, háztartási helyiség, kamra/padlásfeljáró, fürdőszoba és egy nyári konyha található a házban.
A belső terek, tiszták, jól karban tartottak, a szobákban hajó padló a konyhában és az étkezőben régi beton járólap van, használható ugyan de modernizációra szorul a fürdőszoba és a konyha. A meleg vizet villanybojler biztosítja, a fűtés egy új BAXI gázkazánnal történik.
Az épület egy garázsban és melléképületekben folytatódik, a kert ligetes, gyümölcsfákkal beültetett és veteményesnek is bőven van hely.

Csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában van a ház, ami az utóbbi időben egyre népszerűbb lett és sok házat felújítottak így az utcakép rendezett.
Kis átalakítással remek kis családigáz vagy nyaraló válhat belőle.

A településtől alig 10 percre elérhető a Balaton, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg, Zalakaros, Kehidakustány valamint a déli part és az M7 autópálya.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Kamra
8m²
Fürdőszoba
10m²
étkező
12m²
Konyha
16m²
Szoba
10m²
Szoba
16m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Sármellék


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6537820


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6537820

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sármelléki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 500 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 37,5 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a sármelléki átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Keményfi Attila referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6537820. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sármellék ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.