star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sárszentmihály

  • 196 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 774 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Sárszentmihály

  • 196 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 774 m² telek

  • Eladó ház Sárszentmihály

  • 196m²


Ár:

55 000 000 Ft

Építés éve
1979
Szintek
1
Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Sárszentmihály központjában egy két bejárattal rendelkező, 196 m2-es (125 m2 lakóterületű) családi ház, 774 m2-es telekkel! A családi ház 1979-ban épült, állapota kívülről szép, belülről pedig közepes, lakható állapotú, a felújítása már esedékes lehet.A fűtést gáz cirkó biztosítja, emellett ki van alakítva a rendszer egy vegyes tüzelésű kazán beállítására is, illetve egy szép cserépkályha is van.A ház földszintjén egy fogadótérbe érkezünk, ezen a szinten 3 hálószoba található, valamint egy kényelmes étkező-konyha, a fürdő és egy külön wc. Jó lehetőséget biztosít az is, hogy az egyik szoba külön bejárattal rendelkezik az udvarról, így itt akár ügyfél / vendég forgalommal járó tevékenység is végezhető (fodrászat, kozmetika, masszázs, rendelő, könyvelőiroda, stb).Az emeleten egy nagy társalgót találunk erkéllyel, valamint 2 kis méretű hálószobát (ezek szükség esetén egybe nyithatóak), illetve innen van bejárat a padlástérbe is.A 71 m2-es, jó állapotú alagsorban sok hely van tárolásra.A családi házhoz tartozó telken egy kb 20 m2-es, alápincézett garázs és hullámpala fedésű nyitott tárolók vannak.Sárszentmihály Fejér megyében, Budapestről 72 km-re található, a fővárostól 45 perc alatt elérhető kiváló közlekedési lehetőségek mellett, ugyanis az M7 autópályáról letérve mindössze 8 km-t kell megtenni! Székesfehérvárról az út 10 km, 15 perc alatt megtehető, így az elhelyezkedés nagyon jó! A település nagyon szép, nyugodt, gondozott, rendezett. Iskola, óvoda, bolt, gyógyszertár sétatávolságban vannak, az utak jók.Az ingatlan tehermentes, magánszemély tulajdonában van, és gyorsan birtokba adható!
Ingyenes hitelügyintézéssel, igény szerint ügyvédi támogatással várom hívását!
+36-30-925-2391

Referencia szám: HZ050042


Elhelyezkedés

Sárszentmihály


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6508601


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sárszentmihályi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 196 m², míg a hozzá tartozó teleké 774 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 280 612 Ft, ami a sárszentmihályi átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kurgya György referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6508601. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárszentmihály ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.