star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siklós

  • 560 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 511 m²

    telek

Vételár:

270 millió Ft

Eladó ház Siklós

  • 560 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 511 m² telek

  • Eladó ház Siklós

  • 560m²


Ár:

270 000 000 Ft

Építés éve
2007
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Pécstől 20 km-re, a Tenkes-hegy lábánál eladásra kínálunk egy saját részre épített, befektetésnek is kiváló, közel 600 nm-es családi rezidenciát 1511 nm telken.

A 3 szintes ingatlant épített kerítés veszi körbe kovácsoltvas kapukkal, amelyek elektromos vezérléssel működnek.
Utcafronton 3 állásos, elektromos Hörmann kapukkal felszerelt garázs épült, pakolható tágas tetőtérrel. A garázs alatt hűtőkamra, fatároló és műhely került kialakításra.
A privát udvar mediterrán növényekkel telepített, kerti tó és szökőkút díszítik. Biztonságát kamerarendszer őrzi. A 28 nm-es filagória márvány asztallal, pulttal és kerti sütő gépekkel felszerelt.

Az udvari szinten található egy önálló lakrész szoba, gardrób, konyha, étkező, fürdő, WC-vel, valamint a kazánház és egy fáskamra. A lakrész alatt téglával kirakott borospince húzódik.
Ugyancsak ezen a szinten került kialakításra a több, mint 100 nm-es wellness helyiség 6x3 nm-es beltéri fűthető medencével (ami betonozott és csempézett), biliárd teremmel, bársarokkal, társalgóval.

A középső szint magában foglal egy tágas nappalit, plusz egy szobát, galérián elhelyezett társalgót, konyhát, étkezőt, fürdőt, WC-t. Itt található az utcai főbejárat impozáns előtérrel, díszes lépcsőtérrel.

A felső szinten kialakításra került 3 hálószoba, egy a galérián berendezett dolgozó szoba, fürdő, WC. Az egyik hálóból csigalépcsőn jutunk fel egy további toronyszobába.

Az épület fűtését gáz- és vegyes tüzelésű kazán, illetve 7 db hűtő-fűtő klíma biztosítja. A biliárd- és a medence részen padlófűtés található.
Műanyag ablakai redőnnyel felszereltek. Belső nyílászárói tölgyfából, a belső korlátok kovácsoltvasból készültek.
Riasztója 2 zónás 4 kezelő egységgel.

Az épületben maradó ingóságok a nappaliban elhelyezett ébenfa bútorok, tölgyfa beépített szekrények, csillárok, falikarok, zongora, biliárd asztal.

Igazi ritkaság!
Kérdésével keressen bizalommal; szeressen bele bátran!

270000000 Ft
Ha kérdése van hívjon, ha érdekli jöjjön és megmutatom!

Referencia szám: HZ084669-IN


Elhelyezkedés

Siklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6492429


+36 20

Ingatlannet kód: NET6492429

Az általad megtekintett eladó siklósi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 560 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 511 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 270 millió Ft, négyzetméter ára 482 143 Ft, ami a siklósi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Csaba referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6492429. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.