star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok, Arany-part

  • 140 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

210 millió Ft

Eladó ház Siófok, Arany-part

  • 140 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Siófok, Arany-part

  • 140m²


Ár:

210 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

REJTETT ÉRTÉK, GARANTÁLT BEFEKTETÉS!
A Balaton közelsége miatt, garantált a sikeres szezon!
Siófokon, az Aranyparton a Balatontól 80 m-re kínálok eladásra egy, sok lehetőséget rejtő családi házat, mely 2 külön álló épületből áll.
A telek mérete: 720 nm.
A két különálló épület összesen 140 nm és 5 Szobával rendelkezik.
A főépület az 1970-es években épült téglából illetve 2015-ben esett át a felújításon a 70 nm-es (+ 30 nm tetőtér) ingatlan. A tetőtér is beépíthető, de a szobák egyelőre nem lettek kialakítva és így akár még több szobával is bővülhet a lakás.
3 Szoba, Konyha, Kamra, Fürdőszoba, WC, Tetőtér, Közlekedő, 2 Terasz lett kialakítva. Műanyag-nyílászárókkal és redőnnyel felszerelt. Az épületben egy vegyes-tüzelésű kandalló biztosítja a meleget, a meleg-vizet pedig villanybojler. A tetőszerkezete fagerendás, ami egybefüggő bitumenes zsindellyel fedett.
A másik kisebb épület 40 nm-es, 2019-ben épült szintén téglából, műanyag-nyílászárós, redőnyös, klímás, 1 Szoba+Nappalis, Konyhás, Fürdőszobás, Teraszos ingatlan. Így akár 2 generáció együttélésére is megoldási lehetőséget biztosít. A kert gyümölcsfákkal és különféle virágokkal beültetett. Az udvaron kerti csap és fúrt kút is megtalálható.
A jó közlekedés mellett és a közvetlen vízpart közelsége is hangsúlyozza, hogy ez egy kiváló hely pihenésre, kikapcsolódásra. Jelenleg apartmanként működik, a nyári szezonban folyamatos a teltház, igény esetén a tulajdonos a visszajáró vendégkört átadja az új tulajdonosnak. A beépítési százalékba belefér még a további ingatlan bővítése.
BEFEKTETŐK illetve az ÉPÍTTETŐK se hadják figyelmen kívül az ingatlant!
Ezen a frekventált helyen egy csodaszép, modern, luxus épület kerülhet megépítésre, ami garantált, hogy a tervező asztalról már ki sem kerül az ingatlan piacra!
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését illetve eladó ingatlannal rendelkezik, várom szíves jelentkezését!
Ár: 210 M Ft
Reményi Sarolta
Tel: 0670-433-2021


Elhelyezkedés

Siófok, Arany-part


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6584801


+36 70

Ingatlannet kód: NET6584801


Az általad megtekintett eladó Siófok, arany-parti családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 210 millió Ft, négyzetméter ára 1 500 000 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Reményi Sarolta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6584801. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok, Arany-part ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.