star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok

  • 274 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 807 m²

    telek

Vételár:

158 millió Ft

Eladó ház Siófok

  • 274 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 807 m² telek

  • Eladó ház Siófok

  • 274m²


Ár:

158 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában ajánljuk megvételre ezt az exkluzív, Siófok csendes nyugodt környékén található 2 szintes, 274 nm-es, 5 szoba + nappalis, bútorozott, gépesített családiházat, mely akár nyaraltatásra is kiválóan alkalmas.
A földszinten az előtérből egy tágas, világos, antik bútorzattal berendezett, terasz kapcsolatos nappaliba jutunk, mellyel egy légtérben helyezkedik el a szép, igényes, gépesített konyha + étkező. Ezen a szinten kapott helyet egy hálószoba is, egy kamra, egy külön WC, valamint egy tágas, dupla mosdós, fürdőszoba + WC, melynek központi részén egy nagy wellness kád kényezteti az itt lakókat. A nappali antik hangulatát emelik a hatalmas boltíves nyílászárók, stílusos oszlopok, boltívek, valamint a dekoratív lépcső, melyről a felső szintre jutunk.
A tetőtérben a közlekedőből négy hangulatos hálószoba (melyből három erkélyes), egy külön WC, valamint egy hidromasszázs zuhanykabinnal szerelt fürdőszoba nyílik.
A stílusos épület végében külön bejáraton keresztül jutunk a kazánházba, itt került kialakításra a mosókonyha is.
Az épület fűtéséről valamint a használati melegvíz előállításáról egy új, Bosch típusú gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással.  Az elmúlt évben a szobák kellemes nyári hőmérséklete érdekében Nord típusú, fűtő-hűtő klímaberendezés is beszerelésre került szobánként, mely még garanciális. A ház felügyeleten levő riasztóval és kamerarendszerrel van biztosítva.
A kazánház mellett, egy padlástérrel került kialakításra a kétállásos garázs, mely monolit födémmel rendelkezik, így tetőtere beépíthető.
Az ingatlanhoz tartozó térkövezett, igényesen parkosított, kellemes szabadtéri pihenést biztosító telek területe 807 nm. Az udvarban akár 10 autó parkolására is van lehetőség.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a stílusos, sok lehetőséget rejtő exkluzív ingatlan, hívjon és tekintse meg!

 

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA
ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító,
független banki ügyintéző ajánlásával
SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHONA

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6300072


Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6300072

Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó siófoki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 274 m², míg a hozzá tartozó teleké 807 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 158 millió Ft, négyzetméter ára 576 642 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth-Ágoston Vivien hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6300072. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.