star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 748 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó ház Siófok

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 748 m² telek

  • Eladó ház Siófok

  • 150m²


Ár:

120 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája kínálja eladásra ezt a korszerűsített CSALÁDI HÁZAT Siófok centrumában, 1,4 km-re a Balatonparttól!
Ez az ingatlan kiválóan alkalmas több generációnak, illetve befektetésre is jó lehet, ha valaki kiadásra szeretné használni.
Két nagy hálószobának külön bejáratú fürdőszobája van, illetve a nappaliból nyílik még egy nagyobb fürdőszoba.
- tégla építésű
- 150 nm lakóterület
- 30 nm fedett terasz
- 748 nm telek, körbekerített, parkosított, grillezővel
- fűthető garázs és tárolóhelyiség
- fúrt kút, a kerti öntözőrendszer erről működik
- amerikai konyhás, nagy ebédlős
- műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval
- gáz cirkó központi fűtés, melyből a szobákban radiátoros fűtéssel, a nappaliban, konyha - ebédlőben padlófűtéssel
- 2006 -ban teljeskörű felújításon esett át. Új víz, villanyvezetékek, új tető és cserép, nyílászárók cseréje, külső szigetelés, padlás szigetelés, ill. ekkor épült hozzá a meglévő házhoz az ebédlő és a terasz
- az ingatlan kíválóan alkalmas állandó lakhatásra, illetve nyaraltatásra is. Két nagy, 20 nm-es hálószobájából külön - külön fürdőszoba nyílik. A kisebb hálószoba dolgozószobának is használható. A nappaliból nyílik egy nagyobb, harmadik fürdőszoba is. Az ebédlőasztalnál könnyen elfér több generáció, a terasz is kíválóan alkalmas családi ill. baráti összejövetelek megtartására. A kert nyáron egy kis oázis érzetét kelti, ízlésesen telepített zöld növényzetével és egész nyáron virágzó színpompás virágaival. A telek végében plusz élményt nyújt a Sió csatornára nyíló kilátás, mely különleges hangulatot varázsol a kertnek.
Iskola, óvoda, üzletek, piaccsarnok, kórház, magánrendelők pár percen belül elérhetők gyalogosan. A Balaton 10 perc séta. Vasútállomás, buszpályaudvar 1200 m.

Az ingatlan autóval Budapestről 1 óra alatt elérhető az M7 autópályáról.
Az ingatlan remek lokációval rendelkezik a családok illetve a nyaralók számára is!
Amennyiben ez a KÍVÁLÓ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal telefonon!
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME- INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!


Helyiségek

Fürdőszoba
6.77m²
Szoba
31.86m²
Előszoba
4.89m²
Szoba
19.82m²
Szoba
19.85m²
Amerikai konyha
25.15m²
Fürdőszoba
3.84m²
Fürdőszoba
3.84m²
Szoba
8.86m²
Terasz
15.72m²
Szoba
8.74m²

Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6476903


+36 70

Ingatlannet kód: NET6476903


Az általad megtekintett eladó siófoki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 748 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 800 000 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Huber Adrienne referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6476903. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.