star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok

  • 654 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 1 605 m²

    telek

Vételár:

640 millió Ft

Eladó ház Siófok

  • 654 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 1 605 m² telek

  • Eladó ház Siófok

  • 654m²


Ár:

640 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1930
Szintek
3
Szobák száma
10
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A balatoni City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok örökérvényű legelegánsabb utcájában egy villaépületet.

 

Az 1605 m2-es, két utcára nyíló, egyedülállóan nagy telken két épület helyezkedik el, a főépület az 1800-as évek végén épült, a melléképület pedig a 2000-es évek elején.

 

A főépület kívülről őrzi a múlt századra jellemző építészeti vonásokat, gondos tulajdonosainak és a folyamatos karbantartásnak, időszakos felújítási munkáknak köszönhetően az épület makulátlan állapotnak örvend. A főépület alapterülete mintegy 574 m2, mely összesen 3 szinten helyezkedik el. 

 

A földszinten található egy amerikai konyhás nappali, melyben a konyha szeparálható egy üvegfallal a nappalitól, valamint  szintén a földszinten található egy dolgozószoba is, mely a méretes beépített szekrényeknek köszönhetően gardrób helyiségként is funkcionálhat. A földszintről megközelíthető a teljesen felújított, két helyiséges borospince is, mely tárgyalóként is működhet.

 

Az első emeletre egy korhű falépcsőn keresztül juthatunk fel, félemeletnél egy vendég toalett kapott helyet. Az első emeleten található egy előtér, 3 hálószoba, 1 dolgozószoba és egy fürdőszoba - wc helyiség.

 

A második emeleten található egy külön lakosztály nappalival, hálószobával és zuhanyzós fürdőszobával.

 

Az épületen belül mindenütt luxus minőségű olasz járólap és parketta került beépítésre, a földszinten található olasz Arrital konyhabútor Whirlpool hatodik érzék gépekkel került kivitelezésre. A fürdőszobák, toalettek szaniterei Grohe/Hansgrohe márkájúak, a fürdőszobákban szabadon álló fürdőkáddal és esőztető, masszázszuhany funkciót is ellátó zuhanykabinnal, okos wc-vel. A vizes helyiségek burkolatai mindenütt márványból vannak. 

 

A második épületben kapott helyett a wellness részleg finn szaunával, merülőmedencével, edzőteremmel, zuhanyzóval és pihenőtérrel, valamint ennek az épületnek a része a 3 beállásos teremgarázs is galériával, ahol egy tárgyaló is kialakítható.

 

A 2020-as, legutóbbi felújítás során a víz- és villamosvezetékek, a külső - belső nyílászárók cseréje az egész épületben megtörténtek. A földszinten és az első emeleten a külső nyílászárók üvegei betörésbiztosak, a felszerelésre került gyönyörű lámpatestek a legmodernebb energiatakarékosak. A kémények és kandalló felújításáról is gondoskodtak a tulajdonosok, újrabélelése és engedélyeztetése is megtörtént. 

 

Az épületek fűtését Ariston hőszivattyús rendszer látja el fan-coil klímákkal és fali radiátorokkal, de a tulajdonosok meghagyták a Buderus gázkazánt is, mely a hőszivattyús rendszertől függetlenül működtethető, valamint mindkét épületet ellátó vízlágyító rendszert is beépítettek.

 

A kert körbejárható, parkosított, folyamatosan kertész által gondozott, a beépített öntözőrendszer fúrt kútról üzemel. A hátsó kert növényeinek köszönhetően belátástól mentes, ezen a részen lehetőség van akár medence kialakítására is. 

 

Ha szeretne a családja részére egy kényelmes, minden igényt kielégítő luxus otthont biztosítani, vagy szeretné pénzét értékálló ingatlanba fektetni, ezzel az ingatlannal mindezt elérheti.

 

A Balaton-part, a központ, számos vendéglátó egység mind mind gyalogos távolságra van.

 

Jöjjön el, nézze meg ezt a minden igényt kielégítő, igazán különleges ingatlant.

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.  
  
Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton! 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6515605


+36 20

Ingatlannet kód: NET6515605


Az általad megtekintett eladó siófoki családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 654 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 605 m². További jellemzői: az építés éve 1930. A családi ház ára 640 millió Ft, négyzetméter ára 978 593 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Bohács Orsolya referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6515605. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.