star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Siófok

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 288 m²

    telek

Vételár:

155 millió Ft

Eladó ház Siófok

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 288 m² telek

  • Eladó ház Siófok

  • 80m²


Ár:

155 000 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A LIDO HOME ingatlan siófoki irodája eladásra kínálja ezt a csúcsminőségben megépített HÁZAT SIÓFOK, EZÜSTPARTJÁN!

A 2022-ben épült 3 szobás csalási ház, teljes bútorzattal eladó. Elhelyezkedéséből adódóan tökéletesen alkalmas nyaralónak. Az ingatlan 288 nm-es telken helyezkedik el, összterülete 80 nm.

Kiváló minőségű és esztétikájú bútorzattal felszerelt, melyek az részét képezik. Nappali+2 szoba került kialakításra. Hőszivattyús klíma felel a hűtésért és fűtésért. A fürdőben zuhanykabin került beépítésre és elektromos törülközőszárítós radiátorral fűthető.
A modern lapostetős ház 2022-ben épült, Porotherm N+F téglából, amelyre 15 cm hungarocell szigetelés került. 3 rétegű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre.
A konyha teljesen felszerelt, tartalmaz sütőt, mosogatógépet, indukciós főzőlapot, hűtőszekrényt, mosó-szárítógépet, mikrosütőt és kávéfőzőt. A fürdőszobában kerámia burkolat, a többi szobában padlóburkolat van. A kiváló vízminőségért, BWT vízlágyító került beszerelésre. A melegvízellátásért villanybojler felel. A nappaliból egy 33 nm-es terasz nyílik fagyálló burkolattal.

Az udvar igényesen gondozott pázsittal, illetve térkővel borított. 1 autó számára alkalmas kocsibeálló került kialakításra, de a telek előtt az utcán több autó is elfér. A ház melletti térkövezett részen kiépítésre került egy sólámpás finn szauna és merülődézsa, illetve kerti zuhanyzó is. Egy burkolt kerti tároló is található az udvaron. Automata öntözőrendszer felel a gyep frissességéért. Kerti grillsütő is kiépítésre került.
Az ingatlan a parttól 350 méterre helyezkedik el, melyhez közös használatú udvar tartozik. Éttermek, élelmiszerboltok pár percnyi sétára megtalálhatók a háztól. Budapestről 1 óra alatt elérhető, az M7 autópályáról.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI ház, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6565874


+36 30

Ingatlannet kód: NET6565874


Az általad megtekintett eladó siófoki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 288 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 155 millió Ft, négyzetméter ára 1 937 500 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 53%-kal magasabb. Az ingatlant Marusa Balázs referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565874. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.