star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sóskút

  • 210 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 208 m²

    telek

Vételár:

128 millió Ft

Eladó ház Sóskút

  • 210 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 208 m² telek

  • Eladó ház Sóskút

  • 210m²


Ár:

128 000 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Sóskút központjához közel, egy századfordulón , neves építész Andretti Károly tervei alapján épült, magas kőfallal védett, 1206 m2-es kertben található

A főépület 210 m2-es

jelenleg 6 szoba alkotja.

felújítás a 2000-es években elkezdődött.

A ház fűtéséről egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, melyet a pincében helyeztek el, és a nappaliban egy gyönyörű kőből épített kandalló is kiegészíti.

A ház egy része alatt 60 m2-es pince terül el. 

A kert rendezésével, parkosításával kellemes környezetet hozhatunk létre.

Ha valaki többlakásos ház építésében gondolkodik, az 1206 m2 méret ezt is lehetővé teszi.

A telek összközműves, kőrbe kerítve épített kő falazattal és egy kővel kiépített ásott kút is készült, továbbá a telek földhivatal útján ketté osztható.

A kertben még további épületek találhatók, az egyik bontandó, a másik felújítása szintén elkezdődött, 1 szobás apartman kialakítható, vagy garázsként használható. A kertben bőven több autóbeállási lehetőség is kialakítható.

Az épület kiváló lehet lakásnak, közintézménynek, vendéglátó egységnek, különböző szolgáltató egységnek, stb.

Sóskút intenzíven fejlődő település Érd szomszédságában, a fővárostól 20-25 km-re az M7-es, M1-es autópálya pár perc alatt elérhető, távolsági buszjárat a főváros irányában.

Az ingatlan Per-és Tehermentes

További kérdés esetén keressen bizalommal!

Ne maradjon le, hívjon még ma!

Kedves Érdeklődő!
Amennyiben velem tekinti meg az ingatlant és megvásárolja komoly ajándékkal ( Pl: 2 személyes Wellness hétvége) lepem meg, amelyet az adásvételi szerződés megkötésekor át adok önnek!!!

Hitelre vásárló ügyfeleinknek teljeskörű, ingyenes, banksemleges ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Irodánk ügyvédje pedig kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését.
Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje, nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő, irodánk ajánlatát.

SZ.R. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 352991


Elhelyezkedés

Sóskút, Sóskút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6530903


HASONLÓ INGATLANOK


39 900 000 Ft

2038, Sóskút, Temető utca utca 25

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 64m²

59 000 000 Ft

Sóskút, Központ közeli utca

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 102m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6530903

Az általad megtekintett eladó sóskúti (Sóskút) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 208 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 128 millió Ft, négyzetméter ára 609 524 Ft, ami a sóskúti átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szvetnyik Renáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6530903. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sóskút ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.