star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sülysáp

  • 104 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 4 028 m²

    telek

Vételár:

62 millió Ft

Eladó ház Sülysáp

  • 104 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 4 028 m² telek

  • Eladó ház Sülysáp

  • 104m²


Ár:

62 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Sülysápon, nagyon jó adottságokkal rendelkező családi ház keresi új tulajdonosát. Az épület a 80-as években épült magas beton alapra, téglából. 8 éve a nyílászárók ki lettek cserélve, a fürdőszoba és konyha új burkolatot kapott. A fűtését vegyes tüzelésű kazán és egy gázkazán szolgáltatja radiátorok segítségével. A belső kialakítása: 3 szoba, konyha és étkező, fürdőszoba, előszoba és folyosó. Az épület klasszul néz ki, gazdája kellő gondossággal vigyáz rá. Egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Az udvaron melléképületek és tárolók találhatóak, mely kisebb vállalkozási tevékenység helyszínéül is szolgálhat. A telek, jó minőségű földdel, ház körüli gazdálkodásra is lehetőséget biztosít. A ház a 31-es főútvonal mentén helyezkedik el, 1 km-es körzetben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, piac, orvosi rendelő, önkormányzat, vasútállomás és távolsági buszmegálló. a központhoz. Amennyiben érdekes lehet önnek ez az ingatlan, kérem, keressen a megadott elérhetőségen.


Elhelyezkedés

Sülysáp


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6582927


Az általad megtekintett eladó sülysápi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 028 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 62 millió Ft, négyzetméter ára 596 154 Ft, ami a sülysápi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Kecskés Zoltán referens a Nagy Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6582927. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sülysáp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.