star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Súr

  • 148 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 109 m²

    telek

Vételár:

38,5 millió Ft

Eladó ház Súr

  • 148 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 109 m² telek

  • Eladó ház Súr

  • 148m²


Ár:

38 500 000 Ft

Építés éve
1978
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom Súron, az alábbi domboldali, panorámás családi házat.

Amit a házról tudni kell:
Kétszintes, az alsó rész régebben kisboltként funkcionált, ez 53 m2, a felső rész pedig a lakrész, mely magába foglal 3 szobát, fürdőszobát WC-vel, konyhát, amiből át lehet menni az étkezőbe, egy kamrát valamint egy tárolót, mindez 94 m2.
Az udvaron található egy különálló garázs pincével, valamint egy nagy tároló is. A házban 2 féle fűtési lehetőség is van. Az alsó szinten, vegyes tüzelésű kazán működik, fent az előtérben pedig van egy gázkazán is, ki-mit preferál jobban.
A ház téglaépítésű, palafedéses. A nyílászárók egy része már műanyag, de még van régi fa ablak is, a bejárati ajtó pedig fém. Szobákban jó állapotú parketta van a többi helyiségben pedig járólap. A tetőtérben egy új lakrész alakítható ki.
Az udvar szép, rendezett, a vitamin ellátásról pedig mindenféle termő gyümölcsfa gondoskodik.
Súrt megválasztották az ország legszebb fekvésű településének, amit ez a ház sem ábrázol máshogy, mint már említettem, a domb oldalán kúszik fel, ezáltal nagyon szép kilátást nyújt.
Bátran ajánlom minden, kis vagy nagy családosnak valamint olyan embereknek, akik egy szép helyen szeretnének élni és szívesen engedik szabadjára a fantáziájukat.

Amennyiben CSOK-ra vagy hitelre is szüksége van, abban is tudunk segíteni. Irodánkban bankfüggetlen, díjmentes, teljes körű ügyintézéssel tudunk segíteni, akár egyedi kamatkedvezménnyel.

Referencia szám: HZ081714-IN


Elhelyezkedés

Súr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6444386


+36 70

Ingatlannet kód: NET6444386

Az általad megtekintett eladó súri családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 148 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 109 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 38,5 millió Ft, négyzetméter ára 260 135 Ft, ami a súri átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6444386. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Súr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.