star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szada

  • 149 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 200 m²

    telek

Vételár:

129,9 millió Ft

Eladó ház Szada

  • 149 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 200 m² telek

  • Eladó ház Szada

  • 149m²


Ár:

129 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Tágas, igényes kialakítású, ÚJ ÉPÍTÉSŰ 5 szoba + nappalis, konyha-étkezős, 150 m2-es családi ház Szadán kiváló helyen.
Már 20 % önerővel megvásárolható családi ház a gyönyörű Gödöllői dombság ölelésében. Erre az ingatlanra a CSOK igénybe vehető!
Ajánlom azoknak a családoknak, akik szeretik a tágas tereket, a nagy, patakparti telket, és azoknak, akik szeretnének jó helyen, értékálló házat venni!

A TELEK:
Szada főutcájáról megközelíthető a patakparti, 2200 m2-es telek, mely kiváló elhelyezkedésének köszönhetően karnyújtásnyira van minden kényelmet szolgáló közintézménytől és szolgáltatótól. A tágas telek lehetőséget ad pihenésre, kikapcsolódásra, de igény esetén hobbikert, vagy magaságyásos minigazdaság kialakítására is.

A HÁZ:
A házat jól átgondolt építészeti és belsőépítészeti megoldások jellemzik, a vonzó külsőhöz magas színvonalú műszaki tartalom és kivitel tartozik.
Évtizedes tapasztalattal és megtekinthető referenciákkal rendelkező, MEGBÍZHATÓ KIVITELEZŐ!
Nettó hasznos lakótér 149 m2, melyhez 24 m2-es terasz, valamint egy 34m² nagyságú duplagarázs tartozik.
Elosztása: a ház belső kétszintes.
A földszinten található: tágas nappali, konyha-étkező, 1 hálószoba, gardrób, fürdőszoba, vendégmosdó, előszoba, háztartási helyiség.
Emeleten: 3 szoba, tároló, gardrób, hobbiszoba, fürdőszoba/Wc
A lakás összes hálószobája teljes értékű, tágas terei, elosztása miatt kiváló lehetőség családok számára a kényelmes otthon megteremtésére.
A ház fűtésére inverteres hőszivattyú kerül beépítésre padlófűtéssel kombinálva, a hűtésről oldalfali split klímák gondoskodnak. A külső hőszigetelés 15cm vastagságú grafitos hőszigetelő táblákból készül el.
A nyílászárók minőségi, 6 légkamrás Schüco műanyag profilból készülnek, 3 rétegű hővédő üvegezéssel, igény esetén elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval.
Tervezett átadás 2024 ősze. Az ingatlan vételára 129,9 millió forint.


MŰSZAKI ADATOK:
- telek 2200 m2
- hasznos lakótér 149 m2, 24 m2 terasz, 10 m2 erkély, 34 m2 garázs
- 5 szoba + nappali + konyhaétkező, előszoba, háztartási helyiség, 2 fürdőszoba, vendég mosdó, 2 gardrób
- fűtés: inverteres hőszivattyú, padlófűtés, split klímák
- 3 rétegű műanyag nyílászárók
- 15 cm grafitos szigetelés
- cserép héjalás
- választható burkolatok
- kulcsrakész ár

LOKÁCIÓ:
Szada nagyközség a térség fő tengelyén Gödöllő és Veresegyház között helyezkedik el, szinte egybeépülve mindkettővel, hiszen csak a helységtábla választja el ezt a rendkívül dinamikusan fejlődő részét a kelet-pesti agglomerációnak.
A környéken minden megtalálható, amire szükség lehet a napi bevásárlástól az ügyintézéseken keresztül a kulturális élet pezsgéséig. Mind Gödöllő, mind Veresegyház karnyújtásnyira fekszik, bevásárlóközpontok, általános- és középiskolák, óvodák és bölcsődék (a sarkon van) sokaságával. A térség dinamikusan fejlődik mind a munkahelyek, mind a kulturális élet terén. Veresegyház tava, Gödöllő kastélya, mindkét város nyári fesztiváljai, tófürdő, uszoda, mozi, két színház, Medvefarm, és még sok más lehetőség nyújt kikapcsolódást.
A közlekedés kiváló, vonat és több buszjárat indul Budapest felé a nap bármely szakában, akár Veresegyház, akár Gödöllő felől. A helyi és távolsági járat a háztól 150 méterre található. Autóval pár perc az M3 autópálya, de több főút is kínál alternatívát a közlekedésre.
Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!
Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére: a kiválasztott ingatlan finanszírozásához hitel megoldásokat, CSOK ügyintézést, az adásvételhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk.


Elhelyezkedés

Szada


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6606254


+36 20

Ingatlannet kód: NET6606254

Az általad megtekintett eladó szadai családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 149 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 200 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 129,9 millió Ft, négyzetméter ára 871 812 Ft, ami a szadai átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Hegyesi Judit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6606254. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szada ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.