star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Kiskundorozsma

  • 120 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

77,5 millió Ft

Eladó ház Szeged, Kiskundorozsma

  • 120 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó ház Szeged, Kiskundorozsma

  • 120m²


Ár:

77 500 000 Ft

Szobák száma
5
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:


Adott egy remek adottsággal rendelkező 729 m2-es telek, melyen egy 110 m2-es családi ház áll. Mindez Dorozsma egyik legfrekventáltabb helyén található, számtalan lehetőséget biztosító melléképületekkel és garázzsal, igény szerint akár garázsokkal. A melléképületekben jelenleg műhely üzemel.

A főépületet, az 1993-as fennállása óta, tulajdonosai folyamatosan újítják, korszerűsítik.
- a 110 m2-es, kétszintes ház a közel 20 m2-es terasszal válik teljessé. A földszinten, 60 m2-en egy hatalmas, panorámaablakos nappali, konyha -étkező, kamra, fürdőszoba és egy tágas előtér kapott helyet. Az 50 m2-es emeleten pedig 3 szoba, gardrób, mosókonyha és egy tusolós fürdőszoba található. A helyiséglista és az elrendezés az alaprajzon részletesen megtekinthető.
- az épület külső – belső - és tetőszigetelést egyaránt kapott.
- tetőszerkezetére jellemző a betonfödém, klasszikus cserép héjazattal.
- fűtése: termosztátos padlófűtés, mely egy vegyes tüzelésű kazánnal üzemeltethető. A hőfokszabályozás szobatermosztát segítségével történik. A fűtést pedig egy puffertartály teszi még gazdaságosabbá, azáltal, hogy a felesleges energiát összegyűjti és tárolja. Ez az energiatudatosság napjainkban kimondottan felértékelődik.
- egy hűtő-fűtő klíma is segíti az ideális hőmérséklet elérését, minden évszakban.
- villamoshálózata kifogástalan. 2 villanyóra is biztosítja a fogyasztás elkülönítését a fő-, illetve a melléképületekben. A műhelybe 3X16 A, míg a házba 1X20 A került bevezetésre, rézvezetéken, szakaszolva, fi-relével ellátva.
- vízvezetékrendszere: 5 rétegű csővezetékkel megoldott.
- energetikai szempontból lényeges, hogy néhány évvel ezelőtt a nyílászárók ki lettek cserélve: az állóablakok műanyagokra, míg a tetőablakok Velux fa ablakokra.
Hőszigetelt alumínium redőnyök és szúnyoghálók is felszerelésre kerültek.
- a házban feltöltődésre szolgáló infraszauna biztosítja a további kényelmet.

A melléképületekben jelenleg műhely üzemel, melyek ismérvei:
- az 53 m2-es épület vegyes építésű.
- az alábbi helyiségek találhatók itt: kamra, garázs, kazánház, fürdőszoba, illetve egy kétállásos autószerelésre is alkalmas műhely, egy szerelőaknával és egy emelővel.
- a másik melléképület 67m2 alapterületű. Itt jelenleg egy kifejezetten nagy belmagasságú műhely üzemel, két kocsiállással, egy szerelőaknával.
- a melléképületek fűtése külön vegyes tüzelésű kazánnal megoldott.
- a villamoshálózata le van választva a házról: 3 fázis került bekötésre.
- fúrt kút található a telken.

Ajánlom azok figyelmébe, akik a munkát és a magánéletet szeretnék szétválasztani, ám fontos számukra, hogy egy helyen, mégis külön legyen a két színtér.
A melléképületek – átalakítással - kitűnő helyet biztosíthatanak egyéb vállalkozásnak, lehetőséget adhatnak több állásos garázsnak vagy akár többgenerációs család számára is otthont nyújthatnak.

Bővebb tájékoztatásért, megtekintésért forduljon hozzám bizalommal!
Hitelfelvétel, illetve jogi ügyintézés kapcsán is szakértőkkel állok rendelkezésre.

Varga M. Judit
+36 20 311 9405


Elhelyezkedés

Szeged, Kiskundorozsma


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6599355


+36 20

Ingatlannet kód: NET6599355


Az általad megtekintett eladó Szeged, kiskundorozsmai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 77,5 millió Ft, négyzetméter ára 645 833 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga M. Judit referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6599355. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Kiskundorozsma ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.