star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 197 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 687 m²

    telek

Vételár:

74 millió Ft

Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 197 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 687 m² telek

  • Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 197m²


Ár:

74 000 000 Ft

Építés éve
1987
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
gázszilikát
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Szeged- Szőreg egyik legszebb utcájában vált eladóvá ez a svéd stílusú 194 m2- alapterületű 4 szoba+ nappalis családi ház 687 m2-es rendezett portán.

Az ingatlan 1987 -ben épült szinteltolásos megoldással.

Az épület elosztása a mai kor számára is megfelelő, mert a központi helyen lévő tágas nappaliból nyílik külön bejárattal a 4 szoba, egy konyha, étkező , spájz, fürdőszoba és WC.

A tágas terasz jó helyszíne lehet a családi összejöveteleknek. Minden szoba parkettával van burkolva a többi helyiség pedig járólapos. A falak festettek.

Az elektromos hálózat rézkábellel van vezetékezve. Ipari áram is van. A fűtési rendszer gázkazánról üzemel, radiátorok segítségével, valamint a nappaliban lévő minőségi cserépkályhával.

Az épület statikailag stabil, vízszigetelése kiváló!

Az ingatlan vállalkozásra alkalmas, mert két szerelőaknás garázs, a pince, és a műhely autószerelőknek, karosszéria lakatosoknak minden szempontból megfelelő lehet.

Az ingatlan teljesen tehermentes és jogilag rendezett.


Elhelyezkedés

Szeged, Szőreg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET5852985


+36 20

Ingatlannet kód: NET5852985


Az általad megtekintett eladó Szeged, szőregi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 197 m², míg a hozzá tartozó teleké 687 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 74 millió Ft, négyzetméter ára 375 635 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegyközi Enikő hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5852985. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Szőreg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.