star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 187 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 871 m²

    telek

Vételár:

160 millió Ft

Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 187 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 871 m² telek

  • Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 187m²


Ár:

160 000 000 Ft

Szobák száma
5
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:


Szeged Szőreg , főutcájában , 2871 m2-es telken épült , 182 m2-es nappali + 4 szobás , impozáns , dupla komfortos családi ház eladó , dupla garázzsal.
Minden családi ház külső és belső szépsége , a jó arányokon és a harmónián múlik:
azontúl , hogy a klasszikus elegancia , időtálló minőség , szépérzék sugárzik a ház minden,gondosan megtervezett szegletéből ,melegséget és otthonosságot áraszt.
A két szintes 187 m2 családi ház elrendezése :
földszint : klasszikus elrendezés , elegáns nappali ,extra beépített kandallóval , közvetlen , a házat körbeölelő íves terasz kapcsolattal , konyha , külön elegáns étkezővel , kamra , fürdőszoba , külön wc , az egyik garázs /a másik a melléképületben / , első és hátsó bejárat és az előszoba , lépcsőház feljárat az emeleti lakórészbe .
Emelet : 4 hálószoba , közvetlen teraszkapcsolattal , külön gardróbbal ,sarokkádas fürdőszoba , különnyíló wc
A ház összes nyílászárója , fából készül, egyedileg gyártott , a földszinten , szemet gyönyörködtető ,
ólomüveg betétes beltéri ajtók , egyedi formájú , hőszigetelt ablakok , teraszajtók , külön érdekesség , hogy ezek , egyedi külső ,/ némely ablaknál belső /spalettával rendelkeznek, amely külön biztonságot és egyben az árnyékolást is biztosítják, a szobák parkettásak , az többi helyiség , minőségi , gránitlappal burkolt.
A melléképület elrendezése , garázs , nyári konyha , műhely , ki,minek nevezi és alatta egy 35 m2-es pince is ki van alakítva .
A 2871 m2-es telek jelenlegi elrendezése : körbekerített , az utcafronton magas kerítéssel , egy részen előkerttel , a melléképülethez térburkolattal ellátott út vezet , a terebélyes hátsókert pedig , abszolúte fákkal beültetett .
Igazán egyedi ajánlat : klasszikus elegancia , időtálló exkluzív minőség .

Jöjjön el , nézze meg , tegyen ajánlatot !
Hívjon bizalommal !


Elhelyezkedés

Szeged, Szőreg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6420675


+36 70

Ingatlannet kód: NET6420675


Az általad megtekintett eladó Szeged, szőregi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 187 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 871 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 160 millió Ft, négyzetméter ára 855 615 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Filó Judit referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6420675. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Szőreg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.