star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 453 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 453 m² telek

  • Eladó ház Szeged, Szőreg

  • 78m²


Ár:

49 900 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Szeged- Szőreg egyik csendes utcájában vált eladóvá ez a 2003-ban épült, nappali+2 szobás könnyűszerkezetes családi ház 453 m2-es rendezett portával.

Az ingatlan elosztása a mai kor számára ideális. 

Kialakításra került egy konyha, spájzzal, előszoba, külön WC és fürdőszoba, valamint egy nappali és két hálószoba is. Az összes ablak és bejárati ajtó műanyag nyílászáróra lettek cserélve. A fűtési rendszer egy új kombikazánról üzemel lap radiátorok segítségével. A padlás szigetelt. 

Az épület szerkezetileg kifogástalan állapotban van. A rezsiköltség a korszerű megoldásoknak köszönhetően minimális. 

Az udvaron található egy könnyűszerkezetes tárroló és egy tégla építésű garázs, melyben villany, víz is bevezetésre került.


A kert szépen gondozott, termő gyümölcsfákkal van beültetve.

Az ingatlan jogilag rendezett és teljesen tehermentes!




További tájékoztatásért hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Szeged, Szőreg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6541423


+36 20

Ingatlannet kód: NET6541423


Az általad megtekintett eladó Szeged, szőregi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 453 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 639 744 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegyközi Enikő hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541423. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Szőreg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.