star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged, Tápé

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 504 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Szeged, Tápé

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 504 m² telek

  • Eladó ház Szeged, Tápé

  • 100m²


Ár:

89 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az ingatlan adatai: Szeged – Tápé, Budai Nagy Antal utcához közel, 100 m2-es, teljesen felújított ház, 504 m2-es telken eladó! Helyiségek: 3 szoba, amerikai konyha, fürdőszoba WC-vel, zuhanyzó az egyik szobában, előtér, közlekedő és terasz. Fűtése: gázcirkó és 2 db inverteres (hűtő-fűtő) klíma.
A ház rezsi fogyasztása belefér az éves keretbe!

Nekem miért tetszik?
H tarifás villanyóra is felszerelésre került. A képek magukért beszélnek - igényes anyagokból újították fel az ingatlant. Az esztétikai renoválás mellett a vezetékek is cserélve lettek. A ház csendes utcában van, mégis a közelben van bolt, patika, étterem (Zuraburger by Vlad), piac, és még buszmegálló is.

Ha kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, hívj!


Elhelyezkedés

Szeged, Tápé, Budai Nagy Antal utcánál


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651710


+36 70

Ingatlannet kód: NET6651710


Az általad megtekintett eladó Szeged, tápéi (Budai Nagy Antal utcánál) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 504 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 899 000 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Restás Renáta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651710. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Tápé ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.