star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged

  • 132 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

143 millió Ft

Eladó ház Szeged

  • 132 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Szeged

  • 132m²


Ár:

143 000 000 Ft

Építés éve
2015
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: Judit-utca
Újszegeden Marostői városrészben ELADÓ egy 2015-ben épült belsőépítész és lakberendező segítségével luxuskivitelben befejezett 132 m2-es erkélyes, teraszos kertes családi ház.

A 400 m2-es telken lévő mediterrán érzést keltő ingatlan a telekre úgy épült, hogy a kert U-alakban körbekeríti a házat. Autó és személyes bejárók elektromos kapuval ellátottak. A kétszintes családi házat lakberendező segítségével alakították ki, ami garancia a harmonia, elegancia és praktikusság jegyeire. A földszinten fantasztikus, 29 m2-es nappali és a hozzá közvetlenül kapcsolódó - de egy beépített tolóajtóval elszeparálható - 12 m2-es konyha, a ház egyik érdekessége ahol felsőkategóriás beépített konyhagépek, gombnyomásra nyíló és záródó konyhaszekrények, spediális kávégép, rejtett világítások teszik ezt azzá. A nappaliban a padlófűtés mellett egy francia tűzterű látványkandalló is emeli az igényesen berendezett otthon melegét. Itt kialakítottak még egy kis iroda részt és egy külön WC-t is. A szekcionált, beépített szekrények biztosítják a praktikus és elegáns tárolást. A házban 3 db klíma található, a földszinten 1 és az emeleten 2.

Az emeletre egy elegáns lépcső vezet, ahol a hálószoba, gyerekszoba és tágas fürdő található. Az erkéllyel is rendelkező 20 m2-es hálószobában is megtalálhatjuk az igényes beépített szekrényeket, a motorikus távirányítóval vezérelt franciaágyat és egy kis minibár is a kényelmet szolgálja. A mindenre kiterjedő egyedi kivitelezésű 25 m2-es fürdőszoba a ház gyöngyszeme: a kétszemélyes süllyesztett fürdőkád a tágas esőztető tusolókabin a WC és a bidé. Luxus minőségűek a fali és padlóburkolók a nyílászárók és mondhatni minden. Az ingatlan megközelítése kedvező, közelben található buszmegálló, bevásálóközpont, posta, kisebb-nagyobb boltok, stb... A családi házat teljes berendezéssel is, egyedi gyártású evőeszközök, bútorok, konyhagépek, hifi, luxustermékekkel együtt kínáljuk annak aki modern egyben elegáns otthont szeretne.

A kertbe öntözőrendszer került kialakításra, a házat U-alakban körbe lehet járni, kedvező fekvésű.
Elegáns, modern álomotthon mindazoknak akik nem érik be az átlagossal.

FŐBB JELLEMZŐI:
-Nappali + 2 szoba
-Erkély
-Terasz
-Konyhabútor(motorikusan nyíló-záró funkcióval)
-Prémium kategóriás háztartási gépek
-Francia tűztérrel rendelkező kandalló
-Beépített szekrény
-Motorikus vezérlésű francia ágy
-Minibár
-Dupla mosdó kagyló
-Kétszemélyes kád
-Tusoló
-Automata mozgásérzékelők
-Padlófűtés
-Klíma
-Automata kapurendszer
-Videó kaputelefon
-Automata öntöző rendszer
-Fedett autó beálló + autó beállási lehetőség.

Az ingatlanról bemutató videó is készült, vegye fel a kapcsolatot velünk és megtekintheti, bejárhatja mielőtt élőben is látná.

Hívjon bátran, nézzük meg együtt!
_
Muráti Kamilló
+36 30 758 7785
kamillo@kamhome.hu
KAM Home Consulting
www.kamhome.hu
Ingatlanban otthon!

Ha kérdései merülnének fel az ingatlannal kapcsolatban, érdeklődjön a megadott telefonszámon, e-mailen!

KAM Home Consulting HITEL és BIZTOSÍTÁSI ajánlataiért, részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitel és biztosítási szakértő munkatársunkat.

Kizárólag biztonságos bankokkal dolgozunk!

www.hitel.kamhome.hu
INGATLANBAN, OTTHON!


Elhelyezkedés

Szeged, Judit utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6528365


+36 30

Ingatlannet kód: NET6528365


Az általad megtekintett eladó szegedi (Judit utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 143 millió Ft, négyzetméter ára 1 083 333 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Muráti Kamilló referens a KAM Home Consulting irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6528365. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.