star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szeged

  • 122 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 507 m²

    telek

Vételár:

92 millió Ft

Eladó ház Szeged

  • 122 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 507 m² telek

  • Eladó ház Szeged

  • 122m²


Ár:

92 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ CSALÁDI HÁZ TÁPÉN

Az ingatlan Szeged-Tápé kedvelt, jó közlekedési adottságokkal rendelkező részén található, csendes, nyugodt övezetben.Óvoda,iskola,bolt, játszótér elérhető közelségben.

Az egybefüggő, közművesített telek mérete 1014 m2, melyre két önálló, egymástól jól elszeparált, magas minőségű családi ház épül. Ez a szóban forgó ingatlan, az utcafronti épület,amely felújításra és bővítésre kerül, maximálisan igazodva a mai kor igényeihez. Hőszigetelt homlokzattal, korszerű műanyag nyílászárókkal, hőszivattyúval és napelemes rendszerrel.

Az épület áttervezése során fő szempont volt, hogy tágas, jól átgondolt terek kerüljenek kialakításra, ezért a privát, 3 hálószobával rendelkező intim, pihenő zóna jól elkülönül a vendégek fogadására is alkalmas amerikai konyhás nappalitól.
A házba belépve egy nagyméretű előszoba-közlekedőbe érkezünk, mely az épület központi részét képezi, rengeteg tárolási lehetőséget biztosítva. Innen nyílik a külön WC helyiség,a tágas fürdő, a hálók és a szinteltolásos, modern nappali-konyha-étkező is, ahol még kialakításra kerül a kamra és a gépészeti helyiség. Az épület ezen része teljesen új építésű.
A nappaliból tudunk kilépni a privát kertrésszel rendelkező teraszra, mely nyaranta ideális helyszín pihenésre, étkezésre.
Az ingatlanhoz tartozik még egy hátsó kertrész is,mely jól elkülönül a másik lakóháztól, ezzel is egy intimebb teret biztosítva akár családi-baráti összejövetelekhez.

Az épület emelt szintű szerkezetkész állapotban kerül megépítésre, értékesítésre. Igény szerint van lehetőség a kulcsrakész befejezésre,mely egy további megállapodás részét képezi.

A várható befejezés 2024 ősze.

További információért keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359595


Elhelyezkedés

Szeged, Tápé kedvelt részén eladó ház


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6606465


+36 30

Ingatlannet kód: NET6606465


Az általad megtekintett eladó szegedi (Tápé kedvelt részén eladó ház) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m², míg a hozzá tartozó teleké 507 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 92 millió Ft, négyzetméter ára 754 098 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Veres Tünde referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6606465. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.