star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd

  • 93 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 540 m²

    telek

Vételár:

67,9 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 1. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 2. kép
Hirdetés
Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 3. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 4. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 5. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 6. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 7. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 8. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 9. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 10. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 11. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 12. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 13. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 14. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 15. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 16. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 17. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 18. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 19. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 20. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 21. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 22. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 23. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 24. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 25. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 26. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 27. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 28. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 29. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 30. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 31. kép Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd 32. kép

Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd

  • 93 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 540 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár, Börgönd

  • 93m²


Ár:

67 900 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Székesfehérvár Börgöndön, nyugodt csendes utcában, egyes és kettes számú egymástól külön telekrésszel és külön bejárattal rendelkező földszintes, önálló családi házak eladók!

Az ingatlanok egymástól függetlenül, egy 1080 nm-es telekre épülnek, használati megosztással külön vannak választva, így egyenként 540 nm-es saját utcafrontú és bejáratú telekrésszel rendelkeznek.

A házak elosztása kiváló, tágas, világos délnyugatit tájolású nappali + konyha + étkező és három külön nyíló hálószobák lettek kialakítva, valamint tágas fürdőszoba, és egy plusz mellékhelyiséggel eltátott háztartási helyiség is helyet kapott.

A bruttó beépített terület 114 nm a hasznos lakótér 93 nm, a telken lehetőség van fedett gépkocsi beálló, vagy garázs felépítésére is.

A házak Porotherm téglából épültek, belül gipszkatonásra kerültek a belső falak glettelés után, 2 rétegben kerülnek festésre.

A homlokzat 15 cm Nikecel hőszigetelési rendszerrel kerül felhelyezésre, Dryvit vakolattal, a tető fa szerkezetű melynek hájazása, Bramac cseréptető.

Az ingatlanok, minden helyisége padlófűtéssel ellátott, jelen állapotában elektromos kazánnal lesz kivitelezve, de igény szerint az elkészülésig a kivitelező és a vásárló megegyezése alapján akár hőszivattyú, vagy cirkó gázfűtéssel is szerelhető.

A többrétegű nyílászárók, hő és hangszigetelt üvegezéssel ellátottak a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtóval szerelt, a beltéri ajtók, jó minőségű és esztétikus kiviteleiben lesznek beépítve.

A házak helyiségei, minőségi járólappal és laminált parkettával lesznek burkolva, az ablakokra redőny kerül felszerelésre, ami szintén a vételár részét képezi, valamint konyhabútor beépítésében és kivitelezésében is segítséget tud nyújtani a kivitelező.

A villamos hálózat 3X16 amperes megtáplálással lesz kivitelezve, igény szerint a kivitelező és a vásárló megegyezés alapján, hűtő - fűtő klíma, is felszerelhető.

Az egyes számú ház, mely tartalmazza a konyhabútort elkészült.
Szerződéskötés után rövid időn belül birtokba vehető!

A későbbiek során felmerülő kérdésekben, irányadó a tervdokumentáció, valamint a megrendelő és a kivitelező megbeszélés szerinti megegyezése.

Az ingatlanok vásárlásához Csok plusz és vásárlási hitel igényelhető, valamint illetékmentes a vásárlás amennyiben Csokot is igényel!

A házak megközelítése kiváló, csendes forgalommentes utcában helyezkednek el, a kiskápolnához a műfüves focipályához és a buszmegállóhoz közel, valamint az autópálya felhajtó is pár percen belül elérhető, akár Budapest, vagy a Balaton irányába.

A telek körbekerített, a két ház egymástól igény szerint elválasztásra kerül egy kerítéssel az építkezés végeztével, a kivitelező vállalja a durva tereprendezést, parkosítás nélkül.

Börgönd már régóta Székesfehérvár egy városrésze, jól ellátott buszközlekedésessel rendelkezik

A kikapcsolódásra vágyóknak ajánlott a közelben található Börgöndpusztai szabadidőközpont és horgásztó valamint a közelben található állatsimogató.

A tehermentes ingatlanok ára: 67.900.000 Ft

Alaprajzot és további képeket valamint a tervdokumentációkat, kérésére Pdf formátumban, e-mailben tudok küldeni!

Érdeklődni a megadott telefonszámon, hétvégén is hívhat!

Tel: 0670-622-34-42


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Börgönd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6578357


+36 70

Ingatlannet kód: NET6578357


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, börgöndi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m², míg a hozzá tartozó teleké 540 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 67,9 millió Ft, négyzetméter ára 730 108 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Gombaszögi Roland referens a Horányi Balázs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578357. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Börgönd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.