star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 310 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 367 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 310 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 367 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 310m²


Ár:

84 900 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Egy tökéletes otthon várja Önt Székesfehérváron, Maroshegyen! Ez az osztrák mintára épült, tetőtér beépítéses, szuterénes 310 nm-es családi ház tágas és fényes terekkel, ideális választás lehet nagycsaládosoknak, több generációnak, vagy akár még befektetésnek is.Az ingatlan 3 éve felújításon esett át, melynek során a régi osztrák típusú faablakok 80%-át műanyag nyílászárókra cserélték. Ezen felül a fűtéscsövek, villanyvezetékek, radiátorok cseréje, ereszcsatorna cseréje és a külső 10cm-es szigetelés felrakása is megtörtént.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, közel található a Praktiker, InterSpar, óvoda, iskola és bölcsőde is. A fűtést egy gázcirkó és egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja, így az új tulajdonosnak több lehetősége is lesz a fűtésre.Az ingatlan összesen 5 szobából, nappaliból, 2 fürdőszobából és 2 különálló WC-ből, valamint egy tágas étkezővel egybevont konyhából áll.A földszinti hálószobákból egy a kertre néző 31 nm-es terasz is megközelíthető, amely kiváló lehetőséget kínál, családi, baráti összejövetelek helyszínéül, vagy akár pihenés céljára is.Állapota kifogástalan, azonnal költözhető.Rendelkezik egy különálló dupla garázzsal, amelyben egy szerelőakna is található, így akár saját autójának javítását is elvégezheti.Ha csendre, nyugalomra, valamint mégis városi közelségére vágyik, akkor ezt az ingatlant Önnek ajánljuk!Amennyiben felkeltette érdeklődését, ne habozzon, keressen bizalommal és nézzük meg együtt.
Ingyenes hitelügyintézéssel, igény szerint ügyvédi támogatással várom hívását!
+36-30-925-2391

Referencia szám: HZ093986


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6508597


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6508597

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 310 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 367 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 273 871 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 57%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kurgya György referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6508597. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.