star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 173 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 358 m²

    telek

Vételár:

120 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 173 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 358 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 173m²


Ár:

120 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Székesfehérváron a kórház közelében, nagyon kedvelt környéken eladó egy kétgenerációs, összkomfortos, felújított, igazán egyedi ingatlan. Összeköltözésben gondolkodik a szüleivel, nagyok a gyerekek? Szeretne egy külön lakrészt biztosítani a számukra? Akkor ez a tökéletes választás! A felújítással nem kell bajlódnia, ide csak költöznie kell és már élvezheti is a ház nyújtotta kényelmet és minőséget.Az ingatlan főbb jellemzői:- A földszinti lakás 83,16nm, az emeleti lakás 88,07nm, a pince 49,72nm.- Nagyméretű téglából épült, dupla sorban rakták, így a falak nagyon vastagok. Szigetelés nincs, de igazából nem is igényli az ingatlan. A válaszfalak kisméretű téglából vannak.- A tető nagyon jó állapotú, Bramac tetőcserép, fóliával ellátva. - Beton alapra épült és alápincézett, ami sokban segíti a fent nem szívesen látott holmik tárolását.- Réz villanyvezetékek, 2X20 Amper. Az ingatlanhoz két villanyóra tartozik.- A melegről 2 db gáz kondenzációs kazán gondoskodik. Külön gázórával felszerelve a két lakrészben.- A vízóra almérővel ellátott, így a vízmérés is külön megoldható.- A nyílászárók kétrétegű műanyagból készültek, illetve a tetőtérben 2 db Velux tetőtéri ablak van.- Az ingatlanhoz tartozó telek 358 nm-es.- Van egy önálló garázs.Ha felkeltettem az érdeklődést, akkor kérem keressen! Csok+-ra alkalmas ingatlan.


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621765


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621765

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 173 m², míg a hozzá tartozó teleké 358 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 693 642 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Frebrich Szilvia referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621765. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.