star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 350 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

194,9 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 350 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 350m²


Ár:

194 900 000 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
7 (5 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Székesfehérváron az Öreghegy csendes zsákutcájában ELADÓ egy 301 m2-es állandó napfényárban pompázó, tágas terekkel rendelkező, 3 szintes, 5 szobás családi ház 2 nappalival, 4 fürdőszobával, finn szaunával és hatalmas terasszal!A ház minden szegletében az igényesség tükröződik, hőszigetelt fa nyílászárók és beépített bútorok és modern burkolatok formájában!3 szinten 5 szoba, 2 nappali, 4 fürdőszoba, wellness, bár és 49 m2-es terasz kapott helyett!Egyediségét 2 sarokkádas, ebből egyik hidromasszázs kád, 2 zuhanyzós, ebből egyik dupla zuhanyzós trópusi zuhannyal felszerelt fürdőszoba adja.A ház fűtését gázkazán biztosítja radiátoros illetve padlófűtéses hőleadás formájában. Lehetőség van a földszinten található nappaliban fatüzelésű vízteres kandalló fényénél is hangulatos időt eltölteni, melegedni. Az emeleti hálószobákban fan-coil radiátorok biztosítják a fűtést-hűtést!Az alsó szinten található wellness és bár kiváló lehetőséget nyújt szaunázáshoz és borozgatásokhoz, és más egyéb baráti összejövetelekhez is!A 49 m2-es terasz több ajtó keresztül is megközelíthető! A gyönyörű parkos kertben betonozott rész van kialakítva medence elhelyezéséhez.A lakók biztonságát kiépített riasztórendszer és távirányítóval üzemeltetett kert és garázskapu biztosítja. A kényelmet fokozza beépített központi porszívó és távirányítóval működtethető alu redőnyök is!Várom hívását! Nézzük meg együtt!
Ingyenes hitelügyintézéssel, igény szerint ügyvédi támogatással várom hívását!
+36-30-925-2391

Referencia szám: HZ057028


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6639171


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6639171

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 350 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 194,9 millió Ft, négyzetméter ára 556 857 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kurgya György referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639171. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.