star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szekszárd, Belváros

  • 165 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 404 m²

    telek

Vételár:

58,2 millió Ft

Eladó ház Szekszárd, Belváros

  • 165 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 404 m² telek

  • Eladó ház Szekszárd, Belváros

  • 165m²


Ár:

58 200 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Eladó Szekszárd központ közeli ,csendes domboldali részén egy két lakószintes, plusz garázs és tárolókkal kialakított sorházi lakás. Az ingatlan néhány perc sétával elérhető a központból, közelben egészségügyi intézmények, szolgáltatók, hivatalok, pénzintézetek találhatóak.
A lakószint két részből áll, a felső szinten van három hálószoba közlekedővel és egy tágas fürdőszoba WC-vel. A közlekedő részben van egy nagy gardrób, ami a tárolást segíti. Az első lakószinten található egy nappali, ami egybe nyitható az étkezővel, külön konyha és egy kamra ,közlekedő és a a szuterinba lejáró van itt kialakítva.
A közlekedő konyha melletti részén lehet a hátsó kert-udvar részbe kijutni, ahol egy 12 négyzetméteres téglázott pince is kialakításra került.
A szobákban a burkolatok parkettások, egyéb helyiségekben kerámia burkolat van.
A szuterinban van egy nagy két autó elhelyezésére is alkalmas garázs, itt találhatóak a gáz és vegyes tűzésű kazánok, valamint a két tároló is.
Az épület mögötti kert kerítéssel védett,
itt konyhakert és gyümölcsfák vannak ültetve.
A teraszról nagyon szép kilátás van a városra és a környező településekre is.
Az ingatlan folyamatosan karbantartott, időpont egyeztetés után megtekinthető - CSOK, gyerek kedvezmény igényelhető a vásárláshoz.
További infó az irodában, kedvezményes kamatozású ingatlanvásárlási hitel tanácsadás és ügyintézés díjmentes.


Elhelyezkedés

Szekszárd, Belváros, Kálvária


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593360


Marta Ingatlan és Hiteliroda

Marta Ingatlan és Hiteliroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Marta Ingatlan és Hiteliroda

Marta Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6593360

Marta Ingatlan és Hiteliroda

Marta Ingatlan és Hiteliroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Marta Ingatlan és Hiteliroda

Marta Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szekszárd, belvárosi (Kálvária) sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A sorházról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 404 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 58,2 millió Ft, négyzetméter ára 352 727 Ft, ami a szekszárdi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Marta Ingatlan és Hiteliroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593360. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szekszárd, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.