star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 188 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 875 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 188 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 875 m² telek

  • Eladó ház Szentendre

  • 188m²


Ár:

199 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó 188 nm új építésű családi ház 875nm telekkel Szentendrén a Berek utcában!Ez az ingatlan sem kinézetében, sem formájában, sem pedig elosztásában nem hozza a mindennapi megszokott dolgokat. Egyedi elősztása, különleges kialakítása minden szempontból forma bontónak számít. Maga az épület egy körbezárt intim telken helyezkedik el, melynek központi elhelyezkedésével és formájával még inkább ezt az érzést növeli. Tökéletesen megfelel a mai modern kori elvárásoknak. Hőszivattyúval működtetett padlófűtéssel és mennyezethűtéssel lesz ellátva, melynek gazdaságos működtetésében részt vállal a napelem rendszer. Mivel az építkezés most kezdődik, az új tulajdonosnak lehetősége van olyan jellegű változtatásokra, amelynek megvalósítása nem jár kooly tervezéssel, átszervezéssel. De mégis mindenben egyedi, személyre szabott otthont tudunk varázsoli a vevő számára. Az ingatlan 188,35 nm hasznos alapterülettel rendelkezik, amely fedett garázsból, kazánhelységből, mosókonyhából, nagy nappali-étkező-konyhából, két fürdőszobából és három háló szobából áll.Műszaki tartalom főbb jellemzői:- 30 NF tégla főfalak- 10 NF tégla válaszfalak- Monolit vasbeton födém- Hőszivattyús rendszer (panasonic, daikin) padlófűtés és menyezethűtés- 15 cm grafit homlokzati hőszigetelés- 3 rétegű műanyag nyílászárók elektromos redőnnyel- lemezfedés- napelem- fedett garázsBármi kérdése van keressen bizalommal!
Érd:Horváth Jánosné 30-2195668

Referencia szám: HZ058027


Elhelyezkedés

Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6540431


+36 30

Ingatlannet kód: NET6540431


Az általad megtekintett eladó szentendrei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 188 m², míg a hozzá tartozó teleké 875 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 1 058 511 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Jánosné FP referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6540431. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.