star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentendre

  • 70 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 799 m²

    telek

Vételár:

48 millió Ft

Eladó ház Szentendre

  • 70 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 799 m² telek

  • Eladó ház Szentendre

  • 70m²


Ár:

48 000 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Szentendrén – PETYINÁN – ELADÓ egy 799 nm-es telken fekvő 70 nm-es KÉT GENERÁCIÓS, DUPLAKOMFORTOS CSALÁDI HÁZ, TERASSZAL, ERKÉLLYEL, GARÁZZSAL és AUTÓBEÁLLÓVAL.

Az épület az 1990-es években épült téglából, a felső szint pedig könnyűszerkezetből. Kívülről 5 cm-es szigetelést kapott, a tető Tatai szalagcseréppel fedett, a garázs teteje pedig zsindellyel. A födém betonból van.

Felújítandó/bontandó állapotú, a vizes helyiségek járólaposak, a szobák linóleummal és padlószőnyeggel vannak burkolva, a külső nyílászáró a konyhában műanyag thermo üveges, a többi helyiségben fa típusúak.

Két szintes, két külön bejárattal, egy mérőórával.

Az alsó szinten kialakításra került egy nappali terasszal, konyhával, vaskádas fürdőszoba, kettő hálószoba és egy külön WC helyiség.

A felső szinten található egy konyha, egy félszoba, gardrób helyiség, nappali erkéllyel és vaskádas fürdőszoba WC-vel.

A fűtésért gázkazán felel, a melegvízért pedig bojler.

Parkolás a garázsban lehetséges és a telken belül legalább három autó parkolhat.

A kertet két kapuból, két külön utcáról is meg lehet közelíteni, így a két külön bejáratú lakás befektetésként is használható.

Besorolása hétvégi ház. Csatorna nincs, gáz, villany és víz van.

Beépíthetőség: 10%, így 40 nm-el bővíthető az épület.

TEHERMENTES.

Közlekedés szempontjából a buszmegálló 9 percre található, innen a H5-ös hév busszal 15 percre van. Iskolák, óvodák, élelmiszerboltok, cukrászda, posta és gyógyszertár 10 percen belül elérhetőek autóval.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!


Elhelyezkedés

Szentendre, Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6640429


+36 20

Ingatlannet kód: NET6640429


Az általad megtekintett eladó szentendrei (Szentendre) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 799 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 685 714 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Prossima Casa Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640429. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.