star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentes

  • 750 m²

    alapterület

Vételár:

250 millió Ft

Eladó ház Szentes

  • 750 m² alapterület

  • Eladó ház Szentes

  • 750m²


Ár:

250 000 000 Ft

Építés éve
1989
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Szentes belvárosban egy nemrég még jól prosperáló étterem és 4 hálószobás panzió, valamint a hozzá tartozó mintegy 100 m2-es szolgálati lakás. A panzió maga 15 fő elhelyezésére alkalmas, de a szolgálati lakás hasznosításával, további 6-8 főnek elég szálláshely biztosítható. 70%-os kihasználtságnál maga a panzió 2,5-3,0 millió Ft bevételt tud termelni. 

Az étterem rész 4 teremből, valamint korszerűen felszerelt konyhából, tárolókból, hűtőhelyiségekből áll. A 4 db teremből 3 összenyitható, ott több száz fős rendezvény tartható. A termek külön utcai bejárattal is rendelkeznek, így külön-külön is hasznosíthatóak. Akár kizárólag rendezvények szervezésére is hasznosítható, amivel jelentősen csökkenthető az alkalmazottak költsége. A konyha és a rendezvény termek bizonyára remekül hasznosíthatóak, ugyanakkor a konyha alkalmas több száz fő kiszolgálására folyamatosan is. A konyha az előírásoknak megfelelő. Az étterem szakszerű üzemeltetéssel minimálisan havi 2 millió Ft bevételt tud termelni csak a terembérletből. 

Az udvarban 2 tágas garázs hasznosítása is része a bérleménynek. Azok akár kiadhatóak, akár használatra alkalmasak.

Az ingatlan kiadó is, a jelentkezőknek 2 havi díjnak megfelelő kaució letéte szükséges. Az egymással szembeni feltételeket bérlő és bérbeadó kölcsönös megegyezése szerint alakítjuk - figyelembe véve saját érdekeiket.

A VÉTELÁRA AZ ÉTTEREM ÉS A PANZIÓ KÜLÖN IS MEGVÁSÁROLHATÓ ÉRTÉKARÁNYOS ÁRON!

 

Falazat anyaga: Tégla


Elhelyezkedés

Szentes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607736


Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607736

Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Dr Geönczeöl Tiborné (Marika)

Ingatlanreferens további ingatlanjai

A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 750 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 250 millió Ft, négyzetméter ára 333 333 Ft, ami a szentesi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Dr Geönczeöl Tiborné (Marika) referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607736. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.