star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentgotthárd

  • 86 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 672 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó ház Szentgotthárd

  • 86 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 672 m² telek

  • Eladó ház Szentgotthárd

  • 86m²


Ár:

15 000 000 Ft

Építés éve
1967
Szobák száma
2

Az ingatlanról:


Az  Őrségben, negyed órára az osztrák határtól, Rábagyarmaton található ez a 86 m2-es alapterületű ház, mely rengeteg lehetőséget hordoz magában. Kifejezetten, bátor és kreatív embereknek ajánlom, akiket a kihívás motivál. Ha valaki rendelkezik a fenti tulajdonságokkal a jutalma egy olcsón megszerzett, saját igényei szerinti ingatlan, szuper helyen.

A ház jelenleg két szobából, egy konyhából, fürdőszobából, kamrából és egy előtérből áll. Padlás és pince is tartozik az épülethez.

A gázcsonk a telken van, a csatornahálózat is egy darabon ki van építve. Utoljára még a derítő volt használatban.

A tető faszerkezete jó állapotban van, jól hasznosítható.

A közel 700 m2-es telken van egy könnyűszerkezetes melléképület, mely kiválóan alkalmas tárolásra, míg elbontása esetén tovább növelhetjük az udvarrészt.

A fúrt kút nagy segítség a leendő, szépen kialakított kert rendben tartásában.

A felújításhoz a településen a Falusi CSOK igénybe vehető.

Ügyfeleink számára INGYEN biztosítunk teljes körű banki hitel, valamint családtámogatási  ügyintézést. Hitelezéssel foglakozó kolléganőnk mindenben szívesen áll a leendő vevők rendelkezésére.

Érdeklődés esetén forduljanak hozzám bizalommal, hogy személyesen is megtekinthessék a házat!

Tárnoki Eszter



 


Elhelyezkedés

Szentgotthárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597709


Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szentgotthárdi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m², míg a hozzá tartozó teleké 672 m². További jellemzői: az építés éve 1967. A családi ház ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 174 419 Ft, ami a szentgotthárdi átlaghoz képest 51%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg András referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597709. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentgotthárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.