star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szentgotthárd

  • 160 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 6 517 m²

    telek

Vételár:

49 millió Ft

Eladó ház Szentgotthárd

  • 160 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 6 517 m² telek

  • Eladó ház Szentgotthárd

  • 160m²


Ár:

49 000 000 Ft

Építés éve
1966
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szentgotthárd zöldövezeti részén eladó családi ház!A város központjától mindössze 3 km-re elhelyezkedő ingatlan 1966-ban épült, de 1990-ben érte el végleges, 160 nm-es méretét, és mai állapotát. A szerkezetileg stabil, száraz, tégla falazatú épület azonnal költözhető , azonban saját igények szerinti modernizálásra vár.A tetőtérben egy szoba, és tároló kapott helyet,emellett egy nagy méretű helyiség beépítésének lehetősége már az új tulajdonosra vár.Az ingatlan 60%-ban alápincézett, itt található a vegyes tüzelésű kazán, illetve tűzifa tárolására alkalmas helyiség is rendelkezésre áll.A házhoz tartozik egy autó beállására alkalmas garázs, és számos melléképület. Helyiségek:4 szoba2 konyha2 fürdőszoba2 wckamraelőszobaközlekedőelőtérA 6517 nm-es teleken minden megtalálható, ami az igazi őrségi, természetközeli érzést biztosítja: gyümölcsfák, szőlőlugas, nagy méretű beépítetlen zöld terület, és nem utolsó sorban erdő is.Kuriózuma egy mai napig jó állapotú, több mint 100 éves földpince.Amennyiben városhoz közel szeretne élni, percek alatt szeretné elérni az osztrák határt, de vágyik a nyugalomra, az Őrség egy kis szegletére, akkor ez az ingatlan Önre vár!Keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ083213-IN


Elhelyezkedés

Szentgotthárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6643113


Az általad megtekintett eladó szentgotthárdi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 6 517 m². További jellemzői: az építés éve 1966, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 49 millió Ft, négyzetméter ára 306 250 Ft, ami a szentgotthárdi átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643113. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentgotthárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.