star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigethalom

  • 180 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 663 m²

    telek

Vételár:

122 millió Ft

Eladó ház Szigethalom

  • 180 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 663 m² telek

  • Eladó ház Szigethalom

  • 180m²


Ár:

122 000 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

SÜRGŐSEN ELADÓ!

Nagy családosok, összeköltözők vagy vállalkozást indítók figyelmébe ajánlom, ezt a Szigethalmon elhelyezkedő családi házat!!

30 perc sétára a Duna-parttól eladó, a 663 m2-es telken, csendes utcában álló, 180 m2-es ingatlan.
A ház alagsorában kapott helyet az utca felől egy személyautó beállására alkalmas garázs, valamint a mosókonyha és a praktikus tárolóhelyiségek. Az alagsorból közvetlen feljárat vezet a közelmúltban felújított földszinti lakótérbe, ahol a ház nagyon világos, hangulatos élettere található. Egy tágas nappali, különálló étkező és konyha-kamra tudja biztosítani, akár egy többgenerációs család számára is az együttlét helyszínét. Az előtérben tárolóhelyek vannak beépítve és innen nyílik a földszinten lévő zuhanyzós fürdőszoba és külön WC, valamint a feljárat a részben tetőtéri emeletre.
Az emeleten három, parkettás, felújított szoba és egy fürdőszoba (kád, WC egy helyiségben) található.
A főépület mellett a telken egy 40 m2-es apartmanház (előtér, 2 szoba, konyha, étkező, kamra, fürdő-WC) akár albérlet, szállás kiadás lehetőségét vagy vállalkozói tevékenység végzését is biztosítja.
Az udvarban két garázs (3 kocsibeálló) áll rendelkezésre zárt parkolóként.
Tavaszi, nyári napokon az udvari fedett medence és a kerti pavilon, kinti sütővel, a pihenés kedvelt helyszíne. Hobbikertészek számára pedig, a bejárati sziklakert gondozása adhat örömteli elfoglaltságot.


Az ingatlan műszaki paraméterei:

- elektromos bejárati kapu

- elektromos garázsajtók

- műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval

- fűtés: gázkazán és vegyestüzelésű kazán, radiátorok, padlófűtés, nappaliban kandalló

- riasztó

- klíma

- külső hőszigetelés: 5 cm

Elérhető távolságra van a bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárló üzletek, posta és éttermek.


A Fundamenta Ingatlan „Extra” kondícióval, hiteligénylés esetén a finanszírozás is megoldott.

Várom megtisztelő érdeklődését!


Elhelyezkedés

Szigethalom, Csáki utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636521


+36 70

Ingatlannet kód: NET6636521


Az általad megtekintett eladó szigethalomi (Csáki utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 663 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 122 millió Ft, négyzetméter ára 677 778 Ft, ami a szigethalomi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Csikós Marianna referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636521. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigethalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.