star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetmonostor

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 377 m²

    telek

Vételár:

39,8 millió Ft

Eladó ház Szigetmonostor

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 377 m² telek

  • Eladó ház Szigetmonostor

  • 60m²


Ár:

39 800 000 Ft

Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

Szigetmonostor Horány részén, Dunához közel eladó TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, könnyűszerkezetes
hétvégi ház besorolású ingatlan, 377 m2-es telken.
A ház alapterülete 30 m2, alul anno garázsként, jelenleg nyárikonyhaként, tárolóként funkcionáló rész, mely vizesblokkal lett kiegészítve. A mosdó mellett bojler, külön helyiségben pedig toalett található mosógépkiállással. A csövek, vezetékek cserélve lettek, állapotuk megtekinthető. A belmagasság itt 2 méter, betonfödémmel.
A magasföldszinten teraszkapcsolatos nappali, zuhanyzós fürdő, és főzőfülke található. Itt a belmagasság 2,3 méter.
A ház hátsó részén is van bejárat fedett terasszal, alatta, mellette praktikus új szerkezetű tárolókkal. A tetőtérben 2 háló található.
Az ingatlan hőtartása nagyon jó, kívülről hungarocell szigetelést kapott. Belülről a lambéria alatt is kapott szigetelést, valamint a tető síkja is több rétegben. A fűtést gázkonvektor biztosítja. A szuterén szintről épített kémény indul, lehetőséget biztosítva kandalló használatára.
A tető 2 éve lett cserélve. Az egyedi asztalos által készített ágyak, szekrények, igény esetén a vételár részét képezhetik. A ház riasztóval ellátott.
Az ingatlan nem lakott, tehermentes, így kifizetést követően azonnal birtokbavehető.
A ház mellett szintén új, fa szerkezetű 22 m2-es garázs található, előtte betonozott rész. Közművek szempontjából vezetékes víz, áram, gáz a házban, emésztőre kötött, csatorna az utcában nincs.
Kinek ajánlom? Horányi lakosként bárkinek aki szeret madárcsicsergésre kelni, szeret nagyokat sétálni gyerekkel, kutyával a gáton, vagy az erdőben anélkül, hogy bárkivel találkozna (na jó, néha egy-egy őzzel).

A központban Coop, húsbolt, pékség, zöldséges, hétvégénként őstermelői piac van nagyobb bevásárlásokra, kisebbekre pedig a majdnem nonstop Önért közért. A Dunakeszire tartó komp kb. 10 perc sétával elérhető, 5 perc a menetideje, és 20 percenként jár.
A szabadstrandnál kishajó is közlekedik, innen sétatávolságra van a gödi vasútállomás.

Ha kérdése van, vagy megtekintené, kérem keressen a hét bármely napján. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357745


Elhelyezkedés

Szigetmonostor, közel a Dunához


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6563425


+36 70

Ingatlannet kód: NET6563425

Az általad megtekintett eladó szigetmonostori (közel a Dunához) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 377 m². További jellemzői: a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 39,8 millió Ft, négyzetméter ára 663 333 Ft, ami a szigetmonostori átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Krisztina referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563425. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetmonostor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.