star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetmonostor

  • 164 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 770 m²

    telek

Vételár:

89,5 millió Ft

Eladó ház Szigetmonostor

  • 164 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 770 m² telek

  • Eladó ház Szigetmonostor

  • 164m²


Ár:

89 500 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Szigetmonostor központhoz közeli részén, 770 m2-es telken, 164 m2 nettó alapterületű kétszintes, összközműves családi ház, nagy terasszal, kétállásos lóistállóval, kerti tóval, két fedett autóbeállóval és kültéri sütögetőkkel eladó.
A lakóház 1995-ben épült, 38-as Porotherm tégla falazattal, Bramac betoncserép fedéssel, hőszigetelő vakolattal. A földszinten amerikai konyhás nappali 38 m2-es fedett teraszkapcsolattal, egy hálószoba, fürdőszoba és kazánház, a tetőtérben nappali, 2 szoba, gardrób és fürdőszoba található. A fűtést Bosch kondenzációs gázkazán biztosítja padlófűtéssel, egyéb fűtési lehetőségként a nappaliban kandalló, a tetőtérben pedig egy fatüzeléses kályha is helyet kapott. A háztartási melegvíz tárolása puffertartályban történik. A nappalihoz kapcsolódó fedett teraszon kemence és bográcsozóhely lett kialakítva, ami a kerti tóra néz. A telken szerszámtároló, fedett kerti kiülő és terménytárolóval kialakított kétállásos lóistálló is megtalálható. A parkolásra két fedett autóbeálló áll rendelkezésre.
A házat a jól élhető, tágas terek jellemzik. Az ingatlan kényelmesen megközelíthető területen helyezkedik el, a közelében bölcsőde, óvoda, iskola, élelmiszerüzlet és a helyi termelői piac található, de a horányi szabadstrand is 15 perces sétával elérhető.


Elhelyezkedés

Szigetmonostor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587973


+36 30

Ingatlannet kód: NET6587973

Az általad megtekintett eladó szigetmonostori családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 164 m², míg a hozzá tartozó teleké 770 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 89,5 millió Ft, négyzetméter ára 545 732 Ft, ami a szigetmonostori átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pechtinger Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587973. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetmonostor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.