star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmárton

  • 93 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 381 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmárton

  • 93 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 381 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmárton

  • 93m²


Ár:

55 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Szigetszentmártonban, Budapesttől a déli agglomerációban, 20 km-re, a Ráckeve-Soroksári Duna partján fekvő település nagyon jó helyén jelenleg épülő ikerházakban még öt lakás leköthető.
A lakások 93 és 89,45 nm-s hasznos alapterületűek, melyekhez tartozik 14,25 és 10, 58 nm-s nyitott terasz. A lakásokhoz tartozó telek területe 380 nm.
A lakások három szobásak, nagy előtér, külön Wc, fürdőszoba Wc-l, amerikai stílusú konyha-étkező és egy nagy nappali tartoznak hozzá. Ezen kívül egy szép méretű terasz, mely lehetőséget nyújt a jó időben ott étkezni is.
A házak téglából épülnek és 15 cm-s hőszigetelő réteget kapnak. A tető betoncserép fedésű lesz. A szobákat laminált parketta, a hideg helyiségeket pedig padlócsempe burkolja. A fűtésről és meleg vízellátásról gázcirkó gondoskodik, radiátoros és padlófűtéses megoldással. Ezáltal a lakás fűtése alacsony energiafelhasználású lesz. A házak átadása 2024 II. felében várható.
A környék csendes nyugodt és barátságos emberek lakják. A településen iskola, óvoda jó bevásárlási lehetőségek szolgálják az ott lakók kényelmét. A közelben lévő Ráckevén, gimnázium, Lidl, Penny Market, Tesco és rengeteg üzlet, uszoda és szórakozási lehetőséget lehet találni. A közlekedés a közelben lévő Hév és buszmegállóval egyszerűen megoldható. A Fővárosba bejárás rövid idő alatt megtörténhet.
A kivitelező cég sok házat és jó minőségben, reklamáció nélkül épített a körzetben. Szívesen ajánljuk a figyelmükbe a munkájukat.
Fiataloknak, családosaknak ideális lehetőség ezek az otthonok.
Amennyiben felkeltette az érdeklődésüket, úgy keressenek a hét bármely napján és bemutatom Önnek.
Amennyiben hitelre lenne szüksége, úgy irodánk hitelügyintézői, nagy tapasztalattal állnak rendelkezésükre. A jogi procedúrákat rutinos ügyvédeink segítik megoldani.

A környékről:

családi házas környezet


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Szigetszentmárton, Vasút utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6560718


+36 70

Ingatlannet kód: NET6560718

Az általad megtekintett eladó szigetszentmártoni (Vasút utca) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m², míg a hozzá tartozó teleké 381 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az ikerház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 591 398 Ft, ami a szigetszentmártoni átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pataky Sándor referens az Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560718. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.