star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmárton

  • 700 m²

    alapterület
  • 14

    szoba
  • 2 177 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmárton

  • 700 m² alapterület
  • 14 szoba
  • 2 177 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmárton

  • 700m²


Ár:

85 000 000 Ft

Szobák száma
14
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Páratlan ajánlat kínálatunkban!

Budapest agglomerációjában Szigetszentmártonban eladásra kínálunk egy sok lehetőséget rejtő, központi helyen 1920- as években épült ingatlant.
Az épület a mártoni élet jelentős történelmével jeleskedhet, egykor itt kapott helyet az iskola, majd közétkeztetés, később Andalgó néven étterem és büféként üzemelt. Jelenleg művésztelepnek és nyári táboroknak ad otthont.

A hatalmas saroképület 3 szintből áll, összesen 700 m2
A földszinten található az étterem amelynek két bejárata is van, a bejáratnál külön női és férfi mellékhelység,és iroda található, ezen a szinten található egy hatalmas üzemi konyha, több helységgel és egy vizes blokkal, innen lehet lemenni a pincébe, ami valójában fél szuterén, régen lakásként is használták, a pincéből ki lehet jutni egy hangulatos Agórába (sajnos ez még csak szerkezet kész van)
A földszinti félköríves teraszról nyílik egy női és egy férfi vizesblokk,
és szintén a teraszról tudunk feljutni az emeletre, ahol kényelmes méretű, világos szobák(9db) találhatók. A szobák felett jelenleg építenek egy galériát, ami még több tárolásra alkalmas helyet fog biztosítani.

Műszaki leírása:

Az ingatlan téglából épült
10 éve új pala tetőt kapott
A meleg vizet villanybojler és kombi kazán biztosítja
Fűtése a földszinten kombikazán a tetőtérben konvektor
A teraszról nyíló mosdók kb 10 éve lettek felújítva.

A telken hangulatos nagy fák találhatók, gépkocsi beállásra is van lehetőség,
A házhoz tartozik még egy 60 nm mellékhelység, amiből szintén kialakítható egy két szobás különálló lakrész.

Mindent összegezve a ingatlan számos lehetőséget rejt magába, akár vendéglátó helység, napközi, nyári tábor, de elhelyezkedése és méretei akár társasházzá történő átalakításra is alkalmassá teszik.
Az átalakítást követően akár 5-6 lakás is kialakítható!

FINANSZÍROZÁS:
Nálunk mindent egy helyen intézhet:
- hivatalos ingatlanközvetítés;
- szakszerű jogi képviselet;
- profi CSOK-PLUSZ, és hitelügyintézés: 16 Bank, több mint 100 konstrukció;

VÁROM MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT!

A részletes adatvédelmi tájékoztató folyamatosan elérhető a www.gdn-ingatlan.hu/adatvedelem oldalon. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 341771


Elhelyezkedés

Szigetszentmárton, Központ


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6570194


+36 30

Ingatlannet kód: NET6570194

Az általad megtekintett eladó szigetszentmártoni (Központ) családi ház 14 szobával rendelkezik (ebből 14 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 700 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 177 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 121 429 Ft, ami a szigetszentmártoni átlaghoz képest 78%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csík Zsolt referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570194. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.