star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 700 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

66,45 millió Ft

Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 700 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Szigetszentmiklós

  • 700m²


Ár:

66 450 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

NETTÓ 95 nm-es tégla családi ház Szigetszentmiklóson


Olyan otthonra vágyik ahol nem kell rettegnie a fűtés- és villany számláktól? Megtalálta!
Energiatakarékos otthonainkat azoknak szánjuk, akik nem szeretnének a tél csapdájába esni! Felelős gondolkodással megoldhatja azt a problémát amelytől most a legtöbben rettegnek! Dőljön hátra és bízza ránk magát, s legyen rá büszke, hogy Ön is a Dream-Home-ot választotta, s ezzel megoldotta a családi rezsi problémát!


Új építésű családi házba költözne, ahonnan minden nagyon könnyen megközelíthető? Szigetszentmiklóson, 700 nm-es telken Öné lehet ez a 2 szoba nappalis nettó 95nm-es stílusos családi ház.



Ez a ház nem csak igazán hangulatos, de formatervezésének és a hőszivattyúnak köszönhetően rendkívül gazdaságos a fenntartása. Megalkotásakor a funkcionalitásra, a bevált megoldásokra és a lakók mindennapi kényelmére összpontosítottunk. A házat tökéletesen rendezett belső tér, a szobákat kényelmes elrendezés jellemzi.



Az ár tartalmazza a teljes ház árát kulcsra kész állapotban, belül burkolatokkal, szaniterekkel, a hőszivattyút mely az új 2022-es energetikai szabályoknak is megfelel, illetve tartalmazza a telek árát is!

Az ár nem tartalmazza a konyhabútor árát!

Miért költözne lakásba, ha lakás árán csodás környezetben nagy teraszos kertes ház is az Öné lehet??? Döntsön okosan, használja ki az utolsó lehetőségeket!

KIZÁRÓLAG NÁLUNK! – BABAVÁRÓ hitel is IGÉNYELHETŐ HOZZÁ!

Használja ki Ön is a Babaváró hitel nyújtotta lehetőségeket! Keressen ingyenes tanácsadásért hogy megtudjuk pontosan milyen lehetőségei vannak az otthon teremtésre!

Ha a neten nem találja álmai otthonát, ne aggódjon, mi megtaláljuk Önnek! Amennyiben finanszírozásra is szüksége van a vásárláshoz, vagy ÁLLAMI TÁMOGATÁST is szeretne kapni, esetleg CSOK-ot vagy BABAVÁRÓ-t igényelne, ne aggódjon, BANKCENTRUMUNK 30 bank ajánlatából kiválasztja Önnek a LEGJOBB megoldást! Ami megoldható azt mi megoldjuk!

Lévay-Bordi Regina
+36703425598

KMUK1071


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós, Szigetszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6361015


+36 70

Ingatlannet kód: NET6361015


Az általad megtekintett eladó szigetszentmiklósi (Szigetszentmiklós) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 700 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 66,45 millió Ft, négyzetméter ára 94 929 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 86%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lévay-Bordi Regina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6361015. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.