star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sződliget

  • 170 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 950 m²

    telek

Vételár:

146,9 millió Ft

Eladó ház Sződliget

  • 170 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 950 m² telek

  • Eladó ház Sződliget

  • 170m²


Ár:

146 900 000 Ft

Építés éve
1997
Szintek
3
Szobák száma
5
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Egyedi és különleges tervezésű, otthonos és melegséget sugárzó ingatlan keresi új gazdáját. A ház kivételes igényességgel lett megálmodva és kivitelezve, mely körbenapozott, köszönhetően a saját elképzelésnek és igényeknek. Ez a tervezés nem jön szembe sehol, egyedisége szemet gyönyörködtető és praktikus. A tágas és világos családi ház 1997-ben épült kétgenerációs elgondolással. A falak 38-as phorotherm téglából épültek, amelyek heraklith-tal, a padlás és tető alatti felület pedig kőzetgyapottal lettek szigetelve.
A fűtést egy Viessmann kondenzációs kazán biztosítja, a melegvíz előállítása pedig kombinálva van, melyet egyrészt a kazán, másrészt a napkollektor adja.
A ház alatti 25 nm-es pince a z előszobából levezető lépcsőn érhető el.
A földszinten előszoba, nappali, étkező, konyha, háló, fürdőszoba, Wc található. A nappaliban egy gyönyörű kandalló található, mely hangulatával és melegségével feledteti a nehéz napok gondjait, nyugtat és ralxál. A konyha tetszés szerint alakítható, mivel a víz és csatorna kiállások kiépítésre kerültek.
A légkondícionált emeleti részen négy szoba, egy óriási nappali, fürdőszoba és egy hosszú kertre néző loggia kapott helyet.
A hálóban és a lenti fürdőszobában hangulatos bambusz ajtajú szekrény került beépítésre.
Az udvaron óriási fák biztoítják a kellemes klímát és a hangulatos összképet. A ház hátsó részében egy zárt inim terasz került kialakításra. A fák árnyékában helyet kapott egy épített kemence és grillező is.
Locsoláshoz a betongyűrűs kút biztosítja a szükséges vizet. A ház nagyon csendes, mivel a telek végében került megépítésre, igy az amúgy is csednes utca zaja egyálatán nem hallatszik be.
Ez a ház maga a nyugalom szigete.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Sződliget, Dr. Kemény József utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6483007


Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6483007

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sződligeti (Dr. Kemény József utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 950 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 146,9 millió Ft, négyzetméter ára 864 118 Ft, ami a sződligeti átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Csóka Szilárd referens a Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6483007. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sződliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.