star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sződliget

  • 162 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 386 m²

    telek

Vételár:

105 millió Ft

Eladó ház Sződliget

  • 162 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 386 m² telek

  • Eladó ház Sződliget

  • 162m²


Ár:

105 000 000 Ft

Építés éve
2020
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Sződliget rendezett arculatú, elegáns lakóparkjában, a Jégmadár utcában vált eladóvá egy újszerű, keveset használt ikerház. Elő és hátsókert, kényelmes, automata ajtós garázs, mely átjárást biztosít a lakótérbe is. Napos és világos élettér, praktikus elrendezés jellemzi. Bruttó 161, nettó 123 m2, a földszinten amerikai konyhás, terasz és kertkapcsolatos nappali, egy háló, kamra és zuhanyzós fürdő toalettel, az emeleten három külön nyíló háló, közlekedő és kádas, ablakos fürdő-mellékhelyiség. Két generáció össze költözésre is kitűnő választás. A házat nagyon keveset használták, így a kert-terasz és némely belső tér egyéni igényekre szabása az új tulajdonosra vár. Műanyag, hőszigetelt nyílászárók, az ablakok redőnnyel ellátva. A Duna-part pár percre található, így a friss dunai levegő előnyeit élvezhetik. Sződliget ellátottsága is kitűnő, Budapest és Vác akár napi bejárásra kényelmesen elérhető, busszal, vonattal vagy személyautóval a 2 vagy M2 úton. A napi élethez szükséges infrastruktúra adott: óvoda, iskola, boltok, orvos, fogorvos, gyógyszertár dohánybolt, edzőterem és étterem is megtalálható a településen. Használt csok és csokhitel még ebben az évben igénybe vehető, ne hagyja elúszni a lehetőséget!
Irányár 105 M Ft
Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Generál kivitelezés
- Lomtalanítás, kertgondozás
- Értékbecslés
Köszönjük, ha minket választ!


Elhelyezkedés

Sződliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6524310


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


42 000 000 Ft

Sződliget

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 65m²

42 000 000 Ft

Sződliget

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 65m²

34 900 000 Ft

Sződliget, Duna fasor

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 81m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6524310

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sződligeti ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 162 m², míg a hozzá tartozó teleké 386 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 105 millió Ft, négyzetméter ára 648 148 Ft, ami a sződligeti átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Horchy Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6524310. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sződliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.