star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szokolya

  • 113 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 784 m²

    telek

Vételár:

84,49 millió Ft

Eladó ház Szokolya

  • 113 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 784 m² telek

  • Eladó ház Szokolya

  • 113m²


Ár:

84 490 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

CSOK-képes ingatlan !
Eladó egy természetközeli családi ház 784 nm szinte teljesen sík telekkel, mely közigazgatásilag Szokolyához, elhelyezkedését tekintve sokkal inkább Kismaroshoz tartozik.

A bruttó 113 nm ingatlanban nappali + 4 hálószoba, konyha, fürdő, előtér, előszoba található; egyik hálószobájához 14 nm loggia, nappalijához és konyhájához is egy-egy terasz csatlakozik.
A házhoz külön épületben 2-beállásos garázs tartozik.

Közművek közül 3x16 A áram, vezetékes víz, valamint gáz van az ingatlanban; csatorna ezen a környéken nem került kiépítésre, így a szennyvíz kétlépcsős zárt emésztőbe távozik.
A fűtés kondenzációs gázkazánnal megoldott, a fűtés - a pár évvel ezelőtti felújítás során kicserélt műanyag nyílászáróknak, valamint a 10 cm szigetelésnek köszönhetően - csupán havi 10.780,- Ft. Igény esetén a földszint fűtése cserépkályhával is megoldható.

Habár a ház valóban természetközeli, hiszen az erdő a kertünk végén kezdődik, a patak a közelben csordogál; a vasútállomást - télen-nyáron jól járható aszfaltúton - 5 perc autózással érhetjük el, ahonnan zónázóval 38 perc alatt a Nyugati pályaudvaron lehetünk.

Ha szeretné gyermekeit egy igazán biztonságos és testnek-léleknek kellemes helyen felnevelni, akkor ez a családi ház lehet az ideális választás.


Elhelyezkedés

Szokolya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643169


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643169

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szokolyai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m², míg a hozzá tartozó teleké 784 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 84,49 millió Ft, négyzetméter ára 747 699 Ft, ami a szokolyai átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Balta Mónika referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643169. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szokolya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.