star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szolnok, Belváros

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 183 m²

    telek

Vételár:

37,5 millió Ft

Eladó ház Szolnok, Belváros

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 183 m² telek

  • Eladó ház Szolnok, Belváros

  • 70m²


Ár:

37 500 000 Ft

Építés éve
1965
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A szolnoki Casanetwork ingatlaniroda megvételre kínál a belvárosban egy hangulatos kis udvarral rendelkező családi házat!az eladó szolnoki családi ház jellemzői:-  téglából épült, kb. a hetvenes évek elején-  70 m2 nagyságú, a hozzátartozó telek 183 m2-  jelenlegi tulajdonosai felújították 2016-ban-  átalakításra került, - így lett egy amerikai konyhás nappali (38 nm), egy hálószoba (20.5 nm),    fürdőszoba WC-vel, és előszoba-  az ablakok maradtak az eredetiek, (fából)-  fűtése jelenleg gázkonvektor, de a felújítás során beépítésre kerültek a padlófűtés csövei a nappali kövezete alá-  a hálószoba hajópadló borítású, melyet felcsiszoltak és lakkoztak-  a sütés-főzés elektromos tűzhellyel megoldott-  az amerikai konyhából kijárás van az udvarra, mely igazán hangulatos-  itt egy kerti konyha kialakítása is előkészítésre került, de a melléképület is megújult-  az udvar műfűvel lett fedve, - a kerti bútorok, virágok hangulatossá teszik-  az ingatlan 5 percre van a belvárostól, csendes utcában található-  autóval az utcán a ház előtt lehet parkolniBővebb információért kérem keressen !Amennyiben a 155805176-os számú eladó szolnoki családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Terasz
14m²
Előszoba
5.09m²
Fürdőszoba
6m²
Szoba
20.43m²
Amerikai konyha
38m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6520070


+36 20

Ingatlannet kód: NET6520070


Az általad megtekintett eladó Szolnok, belvárosi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 183 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 37,5 millió Ft, négyzetméter ára 535 714 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Barnáné Piroska referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6520070. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.