star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 360 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 634 m²

    telek

Vételár:

109 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 360 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 634 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Belváros

  • 360m²


Ár:

109 000 000 Ft

Szobák száma
10
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Szombathely belvárosában a Tóth Árpád utcában, kisvárosi lakóövezetben eladó sorba került egy jelenleg vállalkozás célú ÜZLET + LAKÁS + MŰHELY funkciójú ingatlan. Az ingatlan jelenlegi elosztása a következő: Az utcafronti területen 80 m2 nagyságú üzlethelyiség található, mely alatt pince is (45 m2) kialakításra került. Az üzlethelyiség mellett közvetlenül összekötve található a kétszintes lakóingatlan, melynek az alsó szintje 80 m2 a felső szintje pedig 110 m2 nagyságúak. Lakórész bejárata előtti rész egy 22 m2 fedett teraszt is kapott. A lakórész után az udvar hátsó traktusában lett kialakítva a jelenleg autószerelő műhely, ami 91 m2 nagyságú és közvetlen átjárhatóság biztosított a lakórészben. A műhely mögötti részen jelenleg egy kis zöld terület van, de az udvari terület viszont térburkolattal lett lefedve, A telek nagyság 634 m2. Az üzlethelyiség régi építésű, viszont a lakórész és a műhely 2000 évben épült, amiból adódik, hogy nagyon jó műszaki tartalommal rendelkeznek és szép költözhető állapotban vannak. A nyílászárók műanyag hőszigeteltek és redőnnyel felszerelt, a ház melegét korszerű gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással. Az épület 3 fázisú árammal rendelkezik. A biztonságról kamerarendszer gondoskodik. Az ingatlan kiváló alapanyag lehet egy vállalkozáscélú otthon megteremtésére. Sok alternatíva lehet akár kereskedelmi jelleg, akár valamilyen szolgáltatás, szépségszalon, orvosi rendelő, iroda, a műhelyben akár egy fitneszterem is kialakítható stb…. hasznosításra. Lehetőség van még egy kis átalakítással akár egy társasház kialakítására is. Ha fontos önnek a belvárosi elhelyezkedés, de mégis nyugodt környékre vágyik, ne hagyja ki ezt a nagyszerű többfunkciós ingatlant! A közelben szinte minden óvoda, iskola, üzletek, piac, Fő tér stb… megtalálható gyalogosan is csak pár perc minden! A tulajdonos az értékesítéssel kizárólagosan irodánkat bízta meg. Amennyiben részletesebb műszaki vagy egyéb tájékoztatásra van szüksége, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Szombathely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6344539


+36 30

Ingatlannet kód: NET6344539


Az általad megtekintett eladó Szombathely, belvárosi családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 360 m², míg a hozzá tartozó teleké 634 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 109 millió Ft, négyzetméter ára 302 778 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Őri Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6344539. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.