star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely, Olad

  • 77 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 410 m²

    telek

Vételár:

61,9 millió Ft

Eladó ház Szombathely, Olad

  • 77 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 410 m² telek

  • Eladó ház Szombathely, Olad

  • 77m²


Ár:

61 900 000 Ft

Építés éve
2024
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Már csak 1 lakás elérhető! CSOK+, Babaváró, 5% ÁFA, ÁFA visszaigénylés, Utófinanszírozás!
Jelentős referenciával rendelkező, megbízható kivitelezőtől, ÁRGARANCIÁVAL!

ISIS Ingatlaniroda eladásra kínál egy minőségi, fenntartható új építésű, nappali + 3 szobás ikerházi lakást.
A hirdetett ingatlan az Olad Plató könnyen megközelíthető mellékutcájában található egy 833m2-es telken, 410m2 saját telekhányaddal. A felépítmény tégla falazatú(30-as N+F), homlokzatán 15cm, padozatában 10 cm, a födémben 30cm szigeteléssel. A tető Terrán, antracit színű betoncserép héjazattal készül. Nyílászárói alumínium redőnnyel szerelt 5 kamrás műanyag ablakok 3-as üvegezéssel. A lakás modern, átgondolt alaprajzzal, nettó 77m2 fűtött alapterületen nappali + 3 hálószobával, fürdőtől külön mellékhelyiséggel és háztartási helyiséggel épül. A nappaliból 18m2-es terasz nyílik, ezen felül térköves autóbeállót a vételár szintén tartalmazza.
A fűtésről és a használati melegvízről Bosch Condens 3000 gázkazán gondoskodik, padló hőleadással, a fürdőszobában törölközőszárítós radiátorral kiegészítve, a nappaliban hűtő-fűtő klíma fokozza a kényelmet.

Választható hideg- és melegburkolatok, beltéri ajtók.

Garantált kulcsrakész ár telekhányaddal bruttó 61.9M Ft!
Várható átadás 2024. IV. negyedév, de a belső elrendezés a jelenlegi fázisban még módosítható.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, keresse kollégáinkat bizalommal!
ISIS Ingatlan Szombathely


Elhelyezkedés

Szombathely, Olad


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620712


+36 30

Ingatlannet kód: NET6620712


Az általad megtekintett eladó Szombathely, oladi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 410 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 61,9 millió Ft, négyzetméter ára 803 896 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Kiricsi András hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620712. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Olad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.