star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 394 m²

    telek

Vételár:

92 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 394 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 90m²


Ár:

92 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Villa Savaria lakópark átmenő forgalomtól mentes utcájában 2020-ban épült ikerház hátsó lakrésze eladó. Az ingatlan jó tervezésének köszönhetően rendkívül kedvező elosztású. Tulajdonosai törekedtek a minél hangulatosabb és minőségben kifogásolhatatlan anyagok beépítésére. Harmónia, otthonosság, kényelem jellemzi. Műszaki tartalomban is prémium kategóriás a ház. Tégla falazó elemekből épült. Homlokzatán 15 cm-es, lábazatán 10 cm-es , a födémen pedig 25 cm-es szigeteléssel. A tető, Bramac Merito Plusz betoncseréppel fedett.
A padlástér tárolásra alkalmas. Nyílászárói fokozottan hang, és hőszigeteltek, redőnyökkel szúnyoghálóval felszereltek. Fűtéséről, meleg vízellátásáról Bosch kondenzációs kazán gondoskodik. A közös életterekben padlófűtéses, a hálószobákban radiátoros hőleadással.
A nappaliban H tarifás, inverteres Gree Split klíma teszi lehetővé a lakás hűtését, fűtését. Biztonságáról riasztó gondoskodik. Kamerás kaputelefon is beépítésre került. Kertje gondozott, műfűvel, térkővel fedett. A medence hőszivattyús, fűthető, fedése is megoldott. Paraméterei 6x3x1.2 m. A udvaron kordonos gyümölcsfák és veteményes is fellelhető. Szerszámok, kerékpár tárolására rendelkezésre áll egy mobilház.
Az ingatlan vételárát képezik: AEG gépekkel felszerelt praktikus konyhabútor, a nappali bútorok, a hálószobai gardróbszekrény, beépített előszoba és fürdő bútorok, a háztartási helyiség berendezése, infra szauna. Az ingatlan energetikája kifogástalan, fenntartása rendkívül kedvező.
Ide csak költözni kell. Nem kell bajlódni a felújítással.
Ha bővebb tájékoztatást szeretne, vagy megtekintené az ingatlant, kérem keressen. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 352493


Elhelyezkedés

Szombathely, Villa Savaria lakópark


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6518068


Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6518068

Berkéné Szűcs Judit

Berkéné Szűcs Judit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi (Villa Savaria lakópark) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 394 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 92 millió Ft, négyzetméter ára 1 022 222 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Berkéné Szűcs Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6518068. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.