star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 231 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 250 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 231 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 250 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 231m²


Ár:

199 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
2
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kétszintes, exkluzív, minimalista családi fészek!

Szombathelyen, Herényben, csendes, kertvárosi környezetben, jól megtervezett, modern, kétszintes családi házat kínálunk eladásra.
A nappali + 4 szobás ingatlan alsó lakószintje 97,63 nm, ehhez 51,31 nm fedett terasz kapcsolódik, az emeleti lakószint 89,82 nm, ehhez még 84,14 nm tetőterasz tartozik. Autó tárolásra egy 31 nm-es fedett beálló gondoskodik.

Alsó szint helyiségei:
- előtér
- nappali
- 1 hálószoba
- konyha-étkező
- fürdő
- wc
- fedett terasz
- tároló

Emeleti helyiségek:
- 3 hálószoba
- 1 gardróbszoba
- fürdőszoba
- hall
- tetőterasz

Az eredeti, földszint és tetőtér beépítéses épület 1987-ben épült, általános állapotáról elmondható, hogy tartószerkezeti szempontból további hasznosításra alkalmas. Vizesedés, beázás, fagykárok nyomai nem figyelhetők meg, hőtechnikai és esztétikai szempontból viszont felújítandó. Az építtetők szerették volna a meglévő épületet átalakítani, valamint bővíteni két építési ütemben. Az így keletkező bővítés két lakást foglal magába. A felújítás során az épület korszerű, modern megjelenést kap. Várhatóan a projekt befejezése és a hatósági bizonyítvány (használatbavételi engedélyeztetés) 2023. év végére várható
A meglévő nyeregtető teljes egészében elbontásra került, helyette egyenes rétegrendű lapostető (Sikaplan vízszigetelő lemezzel) készült.
A meglévő külső falazatok 38 cm vázkerámia falazóblokkból készültek. A külső teherhordó fal anyaga 38 és 30 cm vastag Porotherm N+F falazóblokk 20 cm utólagos EPS hőszigeteléssel.
Nyílászárók: A homlokzati ajtók és ablakok műanyag szerkezetek, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, antracit színben.

A fűtésért és meleg víz ellátásért hőszivattyú felel, a hőleadás módja: padlófűtés. 3 db inverteres GREE klíma is felszerelésre kerül.
A fenti berendezéseket kedvezményes áramtarifával lehet üzemeltetni, mert H-tarifás mérőóra is felszerelésre került. Az elektromos hálózat teljesítmény bővítése is megtörtént, jelenleg 2 X ( 3 X 32 A) a rendszer teljesítménye.
A konyhában a legmodernebb beépített konyhai gépek, okosan átgondolt és magas minőségben kivitelezett konyhabútorok találhatóak. Aki szeret a konyhában tevékenykedni, annak mindene meglesz ahhoz, hogy itt szívesen süssön-főzzön.

Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének egy új, modern családi házban élni!

Nívós OTTHON-t keres? Akkor ezt érdemes megnézni!

További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!
Érd.: Volner Szilveszter
Tel.:+36 30 633 5085

Referencia szám: HZ065369-IN


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6563143


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6563143

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 231 m², míg a hozzá tartozó teleké 250 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 861 472 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Volner Szilveszter referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563143. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.