star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szombathely

  • 164 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 641 m²

    telek

Vételár:

72,9 millió Ft

Eladó ház Szombathely

  • 164 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 641 m² telek

  • Eladó ház Szombathely

  • 164m²


Ár:

72 900 000 Ft

Építés éve
1987
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kettő utcáról is megközelíthető , Stromfeldi sorház, dupla garázzsal , dupla telekkel. Ha egyedi, otthont keresel Szombathely kámoni (Stromfeld) városrészén akkor ne keress tovább! Eladóvá vált egy lenyűgöző, 164 nm-es, belső háromszintes sorház. Az ingatlan jó állapotban van, és egy igazi gyöngyszem a városi élet szerelmeseinek. Az ingatlanban az alsó szinten egy tágas nappali-étkező, előszoba konyha, fürdő, lépcső alatti tároló kapott helyet. A déli fekvésű, 14.5 nm-es teraszra, mely részben fedett a nappaliból juthatunk ki. A felső szinten három szobát és egy gardróbot találunk, valamint külön fürdőt wc-t és mosókonyhát.A ház tetőterét is beépítették egy 30 nm-es szoba került kialakításra. Az ingatlan fűtéséről és melegvíz ellátásáról gázkazán gondoskodik. A felső szinten lévő fürdőszobában villanybojler szolgáltatja a melegvizet. Az alsó szinten padlófűtéses, a felső szinten radiátoros fűtésrendszer került kiépítésre. Tetőtérben konvektor biztosítja télen a meleget.A régi fa ablakokat, korszerű 3 rétegű, hő és hangszigetelt műanyag ablakokra cserélték, melyeket redőnyökkel szereltek fel. A ház nagy előnye, hogy ugyan sorház, de csak az egyik oldalán van összeépítve a mellette lévő házzal. Külön helyrajzi számon a jelenlegi telek folytatásaként egy 507 nm-es telek található, ezen telek külön utcáról is megközelíthető. A telek végében egy 15 nm-es melléképület kapott helyet, mely akár garázsként is használható. Fúrt kút is található a telken.A kettő telek mérete összesen 641 nm. Higgye el ezt meg kell néznie a nyugalom magáért, beszél! Hívjon, nézzük meg együtt.
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését további információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Hiteltanácsadás, CSOK, biztosítás.

Referencia szám: HZ062311


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6563285


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6563285

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 164 m², míg a hozzá tartozó teleké 641 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A sorház ára 72,9 millió Ft, négyzetméter ára 444 512 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kondor-Pataki Ágnes referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563285. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.